Helpen bij overgaan

Manja
Vorig jaar

Nacht met volle maan. Ik word een paar keer wakker, maar val wel iedere keer weer in slaap. In mijn droom wordt me verteld dat ik overleden mensen moet gaan helpen om over te gaan. Ze staan er en vertellen me dat, de overleden mensen en het voelt of ze naast mijn bed staan. Ik vraag nog hoe ik dat moet gaan doen en zeg dat ik het niet weet maar dat ik het wel begrijp. Met dat ik aan het wakker worden uit met deze droom, slaat er iemand in mijn hand. Een soort high five, zo van dat gaan we doen en ik ben het er mee eens.

Vorig jaar

De volle maan staat symbool voor heelheid en kracht. De stem kan je onbewuste zijn. Je hebt het geloof dat overledenen geholpen moeten worden om over te gaan. Je bed is een intieme plek. Het is een plek waar je je geheimen bewaart en uitrust. Je bent een zorgzaam type. Je voelt een energie naast je bed. Je bent wel snel en goed van vertrouwen, want sluit een compromis met iets of iemand die je niet kent.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  **  ******  **   ** ********  ******* 
 ***  ** **  **  ** ** ** **    **   ** 
 **** ** **     ** ** ** **        ** 
 ** ** ** **  **** ** ** ** ******   ******* 
 ** **** **  **  ** ** ** **        ** 
 **  *** **  **  ** ** ** **    **   ** 
 **  **  ******   *** ***  ********  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht