Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Snel groeiende baby

Sevenelle
5 jaar geleden

Ik droomde dat ik opeens moest bevallen. Hij werd achterstevoren geboren. De voetjes kwamen er al uit en daarna de rest en alles liep echt heel gemakkelijk. Ik was wel even in verbaast dat ik opeens een baby zo onverwachts kreeg. Het was een jongetje en hij had voor een baby een behoorlijk groot piemeltje. (dat bungelde echt bizar langs zijn dijbeentje.)
Terwijl ik hem bij mij nam en borstvoeding wilde geven, maar kreeg daar geen kans toe, omdat hij in een versneld tempo begon te groeien/ontwikkelen. Het leek wel een film waarin hij binnen een paar minuten groeide naar een soort van Peter Pan. Ik hoorde ook nog dat hij 'Jack' heette. Hij sprong gemakkelijk over hekjes en via hekken op daken en langs blaffende honden. Ik voelde eerst nog bezorgdheid maar kon dat ook weer loslaten omdat ik voelde dat hij zich prima kon redden.

5 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Bevallen staat voor vruchtbaarheid. Maar het is een stuipbevalling en zijn er dus complicaties. Het kindje heeft zich omgedraaid en wilde terug in de buik. Het jongetje staat voor potentie, dus iets met voorspoed. Na moeilijke zaken zijn er ook weer de vruchten waar je van kunt plukken. De baby is een spiegel van jezelf. Je bent in ontwikkeling en de tijd gaat heel snel. Wat er 3 jaar geleden gebeurt is, lijkt als de dag van gisteren. Je voelde je eerst nog bezorgdheid maar kon dat ook weer loslaten omdat ik voelde dat hij zich prima kon redden. Op een natuurlijke manier kun je loslaten en op die manier kun je je snel en gezond ontwikkelen.

Sevenelle
5 jaar geleden

De bevalling voelde niet als complicatie. Eigenlijk vanuit de moeders kant verbazing 2 kleine voetjes te zien. En het gevoel van de baby, meer een soort weten dat je met beide beentjes op de grond terecht komt.
Nu snap ik de droom ook veel beter. ik heb al een tijd een rotsvast vertrouwen alles goed gaat, al gebeuren er soms dingen op aparte manieren.
Dank je voor je uitleg, het is mij nu een stuk helderder.