Een heel nieuwe ervaring sinds(een jaar of twee geleden) ik niet meer mediteer

Avanna
Vorig jaar

Hallo lezer(s)!
Mijn naam is Avanna.
Ik ben vanmiddag eens gaan slaapmediteren (in mijn eigen termen) <haha.
Ik ben een jaar of twee gestopt met slaapmediteren, en was helemaal vergeten hoe intens deze dromen zijn. Ik denk daarom ook dat dit het goede moment is om er weer aan te beginnen. Met slaapmediteren bedoel ik dat ik constant vanaf het begin af aan al bewust ben van het dromen. Het is alsof ik door een soort deur of wolk stap wanneer dit vanzelf komt/verschijnt als ik helemaal ontspannen ben> dan stap ik er dus door en bam ik ben in een heel andere tijd/ruimte/periode etc. Eerder heb ik door middel van deze slaapmeditaties ook ontwikkeld om visioenen te krijgen in mijn slaap ‘s nachts.

Anyways! Ik ben niet helemaal van alle betekenissen op de hoogte, en dacht misschien kan een droomexpert of iemand die er wel iets over weet me even helpen, dit was mijn droom;


Ik kwam ineens op een Wildwaterbaan met kleine bootjes (heel veel bootjes) ..ik zei tegen mezelf “dit waren altijd de attracties die ik vroeger het engst vond” (het voelde intimiderend, wel te vertrouwen maar je wist niet wat er te wachten staat) hier zat ik in met mijn twee; paar maand oude zoontjes (tweeling) met een soort regendek over zich heen. (In het echt heb ik nog geen kinderen ik ben 21)
Het water was super wild, dus zij hadden de kans om te verdrinken omdat het water door het dek heen ging. Ik twijfelde of ik hem moest los maken vanwege hun veiligheid maar heb hem uiteindelijk toch losgemaakt zodat ze adem konden krijgen. Tot slot gingen we met het bootje “omhoog” maar het water was daar het wildst.
Daarna lijken we in een vrij groot huis te wonen waar ik mijn twee zoontjes zie, de ene gaat niet naar school en heeft allerlei schrammen in zijn gezicht en de ander gaat wel netjes naar school. Het is alsof het ene kind dat niet naar school ging zegt” nu ik dit heb meegemaakt ben ik blij dat ik nog leef, ik ga er het beste van maken op school” het andere kind komt niet meer naar voren.
Plots ben ik met Justin (mijn vriend) en nog iemand anders (geen idee wie, hoe, wat, wanneer) bij een houten café met pilaren en twee ingangen. Justin wordt geroepen door een vrouw die best bekend lijkt, vanaf dat moment vraag ik me af waar hij is en wacht ik op hem wat erg lang duurde. Het bleek dat Justin een grote prijs had gewonnen. Hier komen nog meer dingen bij maar die ga ik niet meer noemen. vanaf het moment dat we weg wilden gaan ervaarde ik dat de vloeren scheef waren, daarmee bedoel ik dat de grond echt scheef “gebouwd” was. Het deed me denken aan een groot houten schip waar dit alles gebeurde.
Later werd ik wakker in mijn droom op de plek waar ik in het echt sliep, en toen gebeurde dit nog een keer; maar ik werd niet goed wakker in het echt. In mijn “slaap” was ik in mijn eigen apartement, het was zó zonnig.. ik zei toen tegen mezelf “dit is echt”! mijn brein dacht echt dat ik echt wakker was want ik ging gewoon de huiselijke dingen doen.

Tot ik echt wakker werd, en schrok van de donkere woonkamer om me heen ????

Kan iemand me uitleggen wat ik nu precies gedroomd heb?

Met vriendelijke groetjes,
Avanna

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je slaapmeditatie heeft een naam. In bijgevoegde link lees je meer over Lucide dromen: [nl.wikipedia.org].

De wildwaterbaan is de achtbaan van je leven. De wildwaterbaan staat voor het element van water, dat het onbewuste en emotie symboliseert. Je weet niet wat er te wachten staat en wil je wel weten. Dit is een kenmerk van perfectionisme. Alles onder controle weten te houden. De regendek beschermt je. Je bent bewust bezig om zogenaamd sterk te zijn, door emoties niet te laten gaan. Deze blokkeer je. Op een gegeven moment moet dit eruit komen en zal het stromen (er knapt dan iets) als een rivier. Het bootje omhoog staat voor stijgen in niveau. Maar het is niet de bedoeling dat je op je tenen gaat lopen.

Het huis is een spiegel van jezelf. Het is als een jas om je heen. Je hebt hier voldoende bewegingsvrijheid. De kamers zijn je vaardigheden en eigenschappen. Iedere kamer heeft zijn functie. De kinderen zijn ook letterlijk als figuurlijk een deel van jezelf. Deze zitten diep in je hart en wil je ze altijd bij je houden. De schrammen zijn de leermomenten van de kinderen. De ontwikkeling gaat met vallen en opstaan.

Het café is een escapisme. Er wordt alcohol geschonken waardoor je even alle beslommeringen kan laten vallen. De pilaren staan voor welstand. Dit zijn je verlangende gedachten. Het schip staat niet in balans. Een schip brengt ons naar een andere toekomst. Het is hier niet duidelijk welke kant het opgaat. Maar momenteel staat het schip scheef.1 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Esme.

Avanna
Vorig jaar

Hey Esme!

Dat verklaart een hele boel zeg.. ik ben inderdaad best perfectionistisch en zie de rest nu ook wel in..
Heel erg bedankt voor je reactie hier kan ik wat mee!!

Groetjes,

Avanna??

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **  **    ** ******** ******** 
 **   **  ** **     ** **    **   ** 
 **   **  ****     ** **    **   ** 
 **   **   **      ** ******  ******** 
 **   **   **   **  ** **    **   ** 
 **   **   **   **  ** **    **   ** 
 ********   **   ******  **    ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht