Ex corruptie prostituee

Mcdreamy
Vorig jaar

Goedemiddag allemaal,

Ik heb gedroomd dat mn ex een pimp was. Hij en zn "gang" waren mn huis binnengedrongen. Ik moest gaan hoereren, of ze zouden me verkrachten en doodmaken. Ik keek mn ex vol verontwaardiging aan. Zo van hoe kan je dit doen?? Maar hij was koelbloedig.. met lood in mn schoenen ging ik naar buiten om aan de slag te gaan. Opeens was er iemand, een vriend, wiens gezicht ik niet zag. Heb trouwens niet het gevoel dat het een echt persoon was. Maar een zogezegde "droomvriend/een gids" hij zei ga naar de politie. In de verte zag ik ze al maar naar hun toelopen was eng. Want mn ex en zijn gang reden overal rond. Toch bereikte ik een agent. Eenmaal daar, durfde ik niet te spreken. Mijn "droomvriend/gids" begon het gesprek met de agent, toen durfde ik het ook. Maar zodra ik mn mond wou opentrekken. Zag ik de rechterhand van mijn ex in de politie auto als agent!! De angst bekroop mij weer. Maar opeens werd ik wakker.. kan iemand me helpen met de betekenis van mn droom? Me ex was wel echt een bedrieger(cheater) maar hij heeft me nooit gepimpt, hij is ook geen grote gangster of iets en politie is nooit van pas gekomen. Ook heb ik nooit met prostitutie te maken gehad. Dus vraag me echt af wat dit zo betekent. Vast bedankt!

Vorig jaar

Met je ex heb je dus ook slechte herinneringen. Deze komt onbewust in je droom naar boven. Het is een soort verwerkingsdroom. Je droom laat zien, dat hij de overhand heeft in keuzes die jij kan maken. Hij heeft zelfs de regie over je leven. Hij is hier een slavendrijver. De gids is een spiegel van jezelf. Het is een personage dat staat voor zelfhulp. En weet je dat de situatie in je droom niet de juiste weg is. De politie is de onbewuste gezag in jezelf.

Je hoeft geen spijt te krijgen van de breuk met je ex, want hij is niet te vertouwen. Het ligt niet aan jezelf. Er bestaan mensen die zo in je op kunnen praten, dat je denkt dat het aan jezelf ligt. Laat je niet door dit soort types meevoeren. Je hebt je eigen mening en het is jouw leven, waarin jij bepaalt hoe het gaat lopen.

Mcdreamy
Vorig jaar

Goedemorgen Esme,

Top antwoord! Klinkt heel aannemelijk wat je zegt. Want het is niet dat ik hem terug wil. Maar dacht idd messchien had ik niet direct zo fel moeten reageren die dag.. Messchien had hij dan mijn geld terug betaalt, was hij niet van de een op andere dag verdwenen.. Maar je heb gelijk ik ga niet meer denken wat had ik anders kunnen doen.. ik ben niet verantwoordelijk voor zijn daden. En niemand verdient dit. Blijkbaar vind mn zielewezen dit ook????

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  ******  **    **   ** ******** 
 **   ** **  ** **    **   ** **   ** 
 **   ** **    **    **   ** **   ** 
 **   ** **    **    **   ** ******** 
 **  **  **    **     **  **  **    
  ** **  **  ** **     ** **  **    
  ***   ******  ********   ***   **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht