Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Energie

Vuurpijltje
2 jaar geleden

Okay, ik droomde dat ik iemand ging redden maar werd gesnapt. Daardoor werd ik gevangen gezet. Toen ik zei dat ik niets bijzonders kon, maakte het niet uit want ze konden nog energie aftappen. Ik verzette mezelf en er ontstond een energetische muur. Toen moest ik van hun pijlen, van pijl en boog, afschieten. Deze pakte ik niet. Nee, deze toverde ik zelf tevoorschijn. Als ik een pijl op het plafond zou schieten, zou het duidelijk zijn aan welke ik stond. Er zou een teken verschijnen. Ik schoot de vlammende pijl af en toen het het plafond raakte, verlichtte dat het zo dat het teken niet goed zichtbaar was. Daarop werd er gezegd dat ik wel iets bijzonders kon. Het was alleen nog niet duidelijk wat.

Heel benieuwd wat dit betekent!

2 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je wilt iemand redden die voor anderen niet geliefd is. Je bent te aardig geweest en hiervoor wordt je gevangen gezet. Het is ook een beperking van keuzevrijheid die je opgelegd krijgt en wordt je als het ware je mond gesnoerd. Dit kan energie kosten en geeft moeilijkheden om je open te stellen. De energetische muur is als een grens die je creëert. Tot hier en niet verder. Een plafond zijn hogere gedachten. Een mentale of spirituele kijk op de zaak. Een pijl staat symbool voor doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Het teken is het doel, dat je behaald hebt. Hier ontdek je je vaardigheden en creatieve ideeën.

Vuurpijltje
2 jaar geleden

Dank voor de reactie! Ik droom nu al 3 dagen over oorlog, gevangen worden gezet en vanwege hulp gestraft worden. Afgelopen nacht waren er hekken goed zichtbaar. En een heuvel waarvan ik met andere gevangen bergafwaarts liep.

2 jaar geleden

Wanneer je stress hebt worden je dromen onrustig. Je bent waarschijnlijk te lief voor deze wereld. Onbewust in je dromen gaat dit botsen en voer je een innerlijke oorlog. De hekken zijn de begrenzingen. Tot hier en niet verder. De heuvel is een obstakel. Bergafwaarts is dalen in niveau. Je speelt de underdog.