Regen en lekkage

Mippie
Vorig jaar

Hallo

Ik droomde vannacht dat ik buiten probeerde te slapen. Ik lag op een matras en onder een deken maar het begon te regenen en te waaien. Dus ik moest naar binnen.
Ik kwam aan in een onbekend huis, maar in mijn droom was het het huis van mijn ouders. Ik was op zolder en daar was het inmiddels droog maar het huis had beschadigingen door een storm . Het was blijkbaar niet sterk genoeg gebouwd. Ik zag waar de waterschade zat. Hier en daar wat gaten door in de vloer van verbogen plafond platen.ik keek zo door de vloer naar de verdieping onder mij. Ik gooide een lamp naar beneden. Het omhulsel van de lamp brak. Maar de lamp zelf niet. Mijn vader probeerde de lamp uit de fitting te draaien om het te gebruiken. Op zolder was het redelijk donker.
Kan iemand me helpen verklaren?
Dank!

Groetjes Eva

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Buiten slapen is je begeven in de vrije natuur. De regen en de wind, zijn de buien die je zelf kunt hebben. Denk aan huilen en woede. Binnen kun je tot rust komen. Het huis van je ouders is een onbekende plek, dus het onbewuste. Maar hier ben je gevormd en opgegroeid. De zolder is je bovenkamer. De beschadigingen zijn nare ervaringen die je mee hebt gemaakt. Je hebt wat littekens opgelopen. Storm staat voor wraak en woede. Waterschade heeft met water te maken en staat voor emotie. Denk aan tranen. De lamp staat voor nieuwe idee├źn. Deze moeten nog ontdekt worden, want momenteel is het redelijk donker.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **  ** **   ** **  ** **  ** 
 ***  ** **  **  **  **  ** **  ***  ** 
 **** ** ** **   ** **   ****  **** ** 
 ** ** ** *****    ***    **   ** ** ** 
 ** **** ** **   ** **    **   ** **** 
 **  *** **  **  **  **   **   **  *** 
 **  ** **  ** **   **   **   **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht