Executie

i
Vorig jaar

Ik heb deze droom nu al een paar x gehad, ik zie er totaal anders uit in deze droom, toch weet ik dat ik het ben (misschien een vorig leven ?).
In deze droom word ik onthoofd, maar ik ben niet enige die dood gaat, met mij gaat nog iemand dood, een man. We zijn beide vrij jong. Waarom we dood gaan weet ik niet. Wel weet ik dat ik Engels ben , en dit in de 17e eeuw is. Ik ben straatarm, werk in een groot landhuis, rijke familie (ergens aan het Engelse hof). De persoon die met mij dood gaat, is een van hun kinderen. Een jonge man, ik had iets met hem, stiekem, verboden.
Hij was al bestemd voor een andere rijke dame. Hij weigerde, en hij werd ook ontslagen uit het leger, omdat hij dus, iemand vermoorde uit noodweer, hij zei heel mooi het was ik of hem, ik zie hem nog zitten , zijn handen dikke laag bloed. Het mes had hij meegenomen. Later heeft hij een avond waarin hij dus dames mag keuren die uitgenodigd zijn door zijn familie , om zijn echtgenote te mogen worden. (goed gekeurd). Maar het kan hem niks schelen, hij kijkt verveeld, en heel even stiekem naar mij . ( ik zit in een hoekje). Later zien we elkaar weer, ergens bij een vriend, die hem heeft uitgenodigd voor besprekingen, en die door heeft, dat hij mij wel erg leuk vind. Nou we hebben het gezellig goede gesprekken hij kan zijn hart bij mij luchten. En hele fijne seks. Allemaal in het geheim. Hij zet ook vaak eten neer, op zijn bureau, omdat hij weet dat personeel slechte voeding krijgt, en zo krijg ik echt goed te eten. Voel me ook gezonder dan de rest daar. sterker. Geliefd door hem.

Maar goed die executie vind dus plaats, hij gaat eerst.. ze willen hem pletten (afschuwelijke tijden 17e eeuw) maar hij heeft vergif, dus hij slikt dat, en sterft pijnloos, en voor hij sterft zegt hij nog, je zult me terug zien , herkennen. En ja dat herkennen heb ik al gedaan. Ik zelf word onthoofd, en zie van een afstandje hoe iemand mijn hoofd vast heeft , op dat executie podium. Daar schrik ik ook wakker van. Voelend aan mijn nek. Wat kan deze droom betekenen ?, en vorig leven misschien ?.

Vorig jaar
Beheerder

Onthoofden is meer het hoofd verliezen in een ongeoorloofde relatie.
Er kwamen vaak seksuele relaties voor met het personeel maar daar kon nooit veel van terecht komen aangezien de hogere stand geen lagere duldde in hun midden. Het zou dus nooit meer dan een seksuele relatie worden.
Wellicht was jij een gevaar en werd ook gedood.
Maar we blijven in het hier en nu en dus is hij meer een gefantaseerde liefde of een onbewust deel van jezelf.
Als je het hoofd verliest raak je onbewust en in die zin verenig je dan met hem.
Maar je verstand verliezen is nooit verstandig.

De rijke koninklijke familie is een stukje ijdelheid (vanitas)
Maar al dat klatergoud is niet wat het lijkt.
Immers wie zich verrijkt doet dat altijd ten koste van anderen.
Koninklijke families en de adeldom hebben altijd gemoord en geroofd, uitgebuit en geparasiteerd.

In feite is de droom een Assepoestersprookje.

Hij is een geïdealiseerd beeld van de nobele held maar er kleeft ook bloed aan zijn handen.
Je zou het kunnen zien als een concurrent in je innerlijk die om zeep is geholpen.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

2 keer bewerkt. De laatste keer was Vorig jaar door Sheherazade.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  *******  ******** ******** **  ** 
 ** ** ** **   **   **   **    ***  ** 
 ** ** ** **   **   **   **    **** ** 
 ** ** **  ********   **   ******  ** ** ** 
 ** ** **     **   **   **    ** **** 
 ** ** ** **   **   **   **    **  *** 
 *** ***  *******   **   ******** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht