Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

Ster
5 jaar geleden

ik heb raar gedroomt vanacht.
Het begon dat ik een zwangerschaps test ging doen met een dame die ik niet herken uit mijn echte leven. En de dame deed ook een test en de testen waren allebei positief, alleen het leek alsof ze bang was voor mijn test en wat er met mij zou gebeuren. En ik zij tegen haar dat het mijn eigen schuld was. Op dat moment zat ik op een openbaar toilet met heel veel mensen om me heen en ik werd bang omdat ik wist dat iets me kwam halen... en ik wist dat de normale mensen mij niet zoude helpen. toen kwam er een groot wezen helemaal zwart en ik werd echt super bang en naast hem liep een vrouw in het zwart zij leek op een soort heks. En ik riep ik wil naar mijn man! En zij zij heel aardig dat ze mij naar hem zou brengen. Toen ik hem zag rende ik naar hem toe en ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld in mij hele leven dat gevoel was zo raar. Alleen hij was ook in het zwart en hij had vel blond haar half lang. Zo ziet
Mijn vriend die ik nu heb er totaal niet uit. En hij was de zoon van ..? dus hij was machtig daar en ze zeiden dat ik de eingiste vrouw was waar hij ooit van zou houden en dat hij de rest van de vrouwen haten. en ik was dus zwanger van hem... en ze vroegen zich af hoe dat zou aflopen ze waren heel blij en nieuwschierig omdat het half mens half ? Zou worden. En ik ben op dit moment niet zwanger en ik wil voorlopig ook geen kinderen meer. Dus ik vind een hele vreemde droom vooral omdat ik dat stuk van me droom zo goed nog
Kan herinderen denk dat ik deze droom nooit meer vergeet gewoon....

5 jaar geleden
Beheerder

Als enige vrouw zul je fel begeerd worden door de duistere krachten.
Jij alleen bent dan de wandelende broedkip. Haha. Een lustobject want in het land der blinden is eenoog koning.
De zwarte gedaantes zijn natuurlijk kwaadwillend en schaduwkanten. Ze willen je gevangen houden in het onbewuste.

De machtige man lijkt mij een soort Blauwbaard of misschien ook Hades figuur zoals hij Persephone roofde.
Half mens en half dier wellicht een half bewuste wezen dat deels in het onbewuste en de lusten of driften is blijven steken.

Je geeft aan zelf schuld te zijn (aan zwangerschap?) Nu moet je dat niet te letterlijk nemen.
De schuld op zich kan al een "zwangerschap" zijn waarmee je rondloopt. Een buik vol problemen b.v.
Of geïnfecteerd door het kwaad.
Het openbare toilet is wellicht een soort schavot waarop je je niet veilig voelt en iedereen je zou kunnen zien (privacy).
Een toilet is een plaats van verwerking. Heeft ook alles te maken met seksuele functies, angst, schuld en schaamte.

De man met het blonde haar is symbolisch het "Blonde Beest". (zo ongeveer als Trump)

Ster
5 jaar geleden

Ik heb ook dat als ik sochtends wakker word en ik dan weer probeer te slapen of als ik in de middag wil slapen dat ik dan een soort van slaapverlamming heb. Ik zie mijn kamer maar kan niet bewegen of schreeuwen. De eerste keren gebeurde er veder niks, maar de 1 na laatste keer krabte er iets heel snel over mijn rug heen en zag niet wie het was. Een paar dagen voor ik deze droom had had ik het weer maar dit keer probeerde iets mij uit me bed te trekken dit is ook de laatste keer dat ik het heb gehad. Ik lag weer met me rug naar de gene toe dus ik zag die gene niet. En dan nu in die droom zag ik die man met dat blonde haar ik zou hem zo uit kunnen tekenen. Als ik zo iets heb en langzaam uit bed word getrokken dan vecht ik heel erg om me zelf wakker te maken. Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik op zon moment rustig blijf mezelf niet wakker maak.

5 jaar geleden
Beheerder

Wat je schetst is de slaapparalyse.
Daarin ben je half wakker maar kunt je lichaam niet bewegen.
Je geest lijkt erbuiten te zweven.
Nu kun je dat spiritistisch uitleggen als "entiteiten" die je lichaam willen overnemen.
Maar ik ben wat nuchterder.

Wat de intenties zijn van die blonde man weten we niet, maar het onbewuste wil soms meer energie of is in opstand gekomen tegen het ego.
Dat wijst vaak op verdrongen inhouden.

Vooral te brave of te weinig assertieve mensen kunnen zulke dromen krijgen.