Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

soort van zwarte mist

6 jaar geleden

IK heb gedroomt over een levendige zwarte mist (de dood is wel ver gezocht) die me probeerde op te slokken en mijn omgeving om me heen.
Ik heb het zeer intensief beleefd en heb het verjaagd door keihard meerdere malen te schreeuwen Verdwijn uit mijn leven en dit gebeurde.
Ik denk dat mijn ziel probeerde te zeggen dat er iets uit mijn ziel moest verdwijnen (gestopt met intensief blowen) en dat dit een soort van teken was

6 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De zwarte mist zijn een projectie van onbekende angsten. De aanvallen zijn neigingen van verstikking in de maatschappij. Misschien is voor jou deze snelle maatschappij te veel. Wij mensen zijn niet voldoende geëvalueerd om deze snelheid van ontwikkeling bij te houden. Wij hebben het nodig om “mytime” in te lassen. In de zuidelijke landen kent men minder stress. Zij gaan uitgebreid lunchen en doen een tukkie om weer op te laden.

Hennep is een kalmeringsmiddel, maar je kan bij een bepaalde hoeveelheid hallucinaties krijgen. Drugs is een vorm van escapisme en probeer je daarmee sores te vermijden. Drugs maakt ook kwetsbaar en zorgt ervoor dat het schilletje van de dimensie, die wij niet goed kennen, dun wordt en kun je gevoelig worden voor wanen. Dat kan je op glad ijs laten begeven. Het onbewuste neemt dan de overhand en dat is niet bevorderlijk voor de gezondheid.