Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare dromen

Natje
6 jaar geleden

Ik stoor op de een of andere manier een begraving een begraving heel chique alles in goud met koetsen en paarden alles speelt zich voor de kerk af op de koets staan 8 kisten ik wil er voorbij langs de overkant van de grote straat maar dat lukt niet ik wil naar mijn werk gaan maar ik kan niet door door de begrafenis

6 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Bepaalde gevoelens waar je lang aan vastklampte zoals wrok, woede of vijandigheid naar iemand kun je los kunnen laten. Want dit euvel wordt begraven. De dood staat voor een einde maar ook nieuw begin. De koets staat symbool van macht en status. De kerk is neutraal terrein. Paarden zijn edele dieren. Werk is in de buurt, maar toch wordt je weerhouden van je werk. Misschien een arbeidsconflict?

Acht staat voor kracht van autoriteit, succes, karma, materiële welvaart, herstellen en rijkdom. Vertrouw op je gevoel en intuïtie.
In de tarot hebben we ook de acht voor kracht; Door zelfacceptatie word men sterker. Door vertrouwen in jezelf breng je het innerlijke beest van angsten, aandriften en complexen tot rust.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Esme.

Natje
6 jaar geleden

Beste Mee
Ik heb een zwaar leven achter de rug ivm relaties en financiële nu begint alles on orde te komen stap voor stap dus ik kan je wel volgen wat mijn werk betreft ik werk op school en dat is steeds weer afwachten of we in september terug kunnen starten hartelijk dank ervoor grtjs Nathalie

6 jaar geleden
Beheerder

Misschien moet je de gouden droom laten vallen?
Hier lijkt het wel of de koning/koningin wordt begraven.
Maar je komt er niet voorbij (of overheen).
Je wil niet blijven staan bij die treurstoet, maar aan de slag.

Was het geen klatergoud?
Of was het een narcist die begraven werd.

6 jaar geleden

Nathalie,

Ik wens je heel veel sterkte en innerlijke kracht toe. Het heeft moed, doorzettingsvermogen en geduld nodig om er weer bovenop te komen.
Wanneer je weinig grip hebt op de situatie, kun je flink komen te vallen. Het kan veel kneuzingen, breuken en blauwe plekken opleveren.
Mentaal belast zijn, valt weinig op. Terwijl wanneer men op lichamelijke gebied iets heeft, de omgeving dit sneller accepteert.
Blijf zo veel mogelijk bij jezelf en zet 'm op!

Groetjes, Esme

Natje
6 jaar geleden

Esme,
Hartelijk dank voor alles