Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vier verschillende dromen in 1 nacht

6 jaar geleden

Vannacht heb ik vier dromen gehad in de volgende volgorde.

1. Mijn huidige vriendin, ik en een vaag persoon bevinden zich in een duistere, donkere ruimte. We springen steeds van honk naar honk (driehoekig), omdat die persoon achter ons aan zit. Het voelt heel spannend en toch ook een beetje angstig. Haar broer misschien?

??2. Ik droom over mijn vorige date voor mijn vriendin, die een tuinfeestje geeft voor haar vriend die ik eerder ontmoet heb. Een kleine achtertuin, betegeld met een schuurtje en stuk gras die ik niet heel goed herken. Hij lijkt een beetje op een vriend van de familie van mijn huidige vriendin. Ik kom in de tuin waar alle visite zich bevindt. Het is niet heel druk en ik heb er zin in. Mijn ouders (die niemand kennen) staan in het opgezette bartentje de drank te schenken en zien er vrolijk en tevreden uit. Ik loop mijn vorige date voorbij en loop gelijk door naar haar vriend waarvoor ze het tuinfeestje organiseert. Het is een soort van afscheidsfeestje? Gaat hij naar het buitenland? Ik kom aan in een opvallend t-shirt met in tienfout het gezicht van mijn vorige date erop afgedrukt. Ik voel me er zelfverzekerd en happy in. Het is rustig en oké. Ik voel me niet alleen, maar ook niet samen.

3. Twee vriendinnen van mij en ik bevinden ons in een oude sporthal met een houten vloer. Vriendin 1 heeft twee tafeltennisbadjes, maar dan in het groot, geregeld. Er hangt een rond geval aan de muur met vloeipapier in het midden. Dit moeten we met een pingpongballetje kapot proberen te krijgen door er tegen aan te slaan. Ik ga eerst met de vriendin 1 slaan, maar geef kort daarna mijn racket aan vriendin2 zodat zij kan. Vriendin 1 gaat helemaal los, is heel onhandig, vriendin 2 en ik iets minder. We vinden er wat van en denken omg met een lach. Vriendin 1 is wel heel lang met een racket bezig en ik vraag niet of ik nu weer mag. Erger me alleen een beetje. Samen doen ze klungelig. Wanneer ik het balletje ophaal zie ik aan onze zijde waar we staan nog een ton op z’n zij liggen met vloeipapier eroverheen waar we in kunnen schieten. Ik zeg dat dat eruit ziet als de billen van Adele de zangeres.

4. Als laatste droom ik dat een vriendin van mij gaat trouwen (is al getrouwd). Ik loop steeds achter de feiten aan betreft mij klaarmaken. Mijn huidige vriendin gaat ook mee naar de trouwerij. Ik weet niet wat er van me verwacht wordt of wat de planning is dus dat maakt me onzeker. We haasten ons en kunnen nog net door de hekken door in het centrum om met de auto te parkeren bij cafe 1. Het drankje blijkt in cafe 2 te zijn. We drinken wat met de meiden en mijn vriendin is er als enige aanhang bij. ?Ik woon weer in een studentenhuis samen met mijn oude huisgenoten en nog meer studenten. Het is heel krap en klein. Na het drankje lopen mijn vriendin en ik terug naar mijn studentenhuis. Mijn vriendin verandert even vaag in ex2. Ik ga niet douchen, dat kost teveel tijd, maar ga alleen even naar huis om onze spullen te pakken, want ik ga ervan uit dat we ons samen met de meiden klaarmaken, want de meiden waren ook nog niet omgekleed. Dresscode is zwart. Dus een zwarte jurk mee in de tas en zwarte pumps. Ik moet door de douche om bij mijn kledingkast te kunnen. Mijn huisgenoten staan beide onder de gezamenlijke douche. Ik word nat, maar dat maakt me niet zoveel uit. Wanneer ik mijn spullen heb lopen we naar cafe 3 en ik zie dat niemand nog klaar is voor de trouwerij, dat stelt me gerust. De bruid komt naar buiten en zegt dat alles geregeld is en wij eerst wat gaan eten. Zij kleedt zich om in cafe 2 ertegenover. Alles wordt netjes verzorgd in cafe 3 en de rest van de aanhang is aanwezig. Eten en drinken. In de kelders zijn spelletjes bezig. Mijn vriendin is overal bij waar ik ga. Ik voel me gehaast, wil het graag goed doen en met mijn huidige vriendin erbij maakt het me wat onzeker allemaal.

6 jaar geleden
Beheerder

Een droom per keer.

1. Mijn huidige vriendin, ik en een vaag persoon bevinden zich in een duistere, donkere ruimte. We springen steeds van honk naar honk (driehoekig), omdat die persoon achter ons aan zit. Het voelt heel spannend en toch ook een beetje angstig. Haar broer misschien?

Het lijkt een 3 hoeksverhouding. De personen kunnen delen van jezelf zijn.
Het zou van de hak op de tak kunnen inhouden, dus geen keus maken of chaotisch heen en weer wippen.
Waarschijnlijk een onbekende man? Wie van de twee wint het been?



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 jaar geleden door Sheherazade.

6 jaar geleden

Je antwoord zet mij aan het denken. Dit had ik nooit uit mijn eerste droom gehaald. De laatste zin is (nog) niet herkenbaar.
Zou je ook nog jouw kijk op mijn artikel, 'ongemakkelijkheid' en 'tuinfeestje' onder forum algemeen, kunnen weergeven?

6 jaar geleden
Beheerder

Dromen plaatsen is prima, maar niet meer dan een per post.

6 jaar geleden

Dat heb ik inderdaad begrepen vanuit uw eerste reactie. Vandaar dat ik ook eerder al deze twee nieuwe posts online heb gezet. Onder Forum-algemeen. Bij voorbaat dank!