Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Toekomst voorspellende dromen

8 jaar geleden

Hi allemaal,

Blij om te zien dat dromen hier serieus bekeken worden. Zelf heb ik namelijk hele aparte dromen gehad. Dromen die namelijk ook werkelijk gingen uitkomen. In het begin nog dezelfde dag, maar nu in de verdere toekomst (alsof ik anders te makkelijk kan voorspellen en voorkomen wat er gebeurt).
Door die dromen heb ik mijn eigen leven meerdere keren kunnen redden, omdat ik in de dromen zag wat er fout ging.
De droom was altijd vlak voordat ik werkelijk wakker ging worden. En dan opeens zat ik in een scenario, wat ik niet herkende. Maar er ging een ongeluk plaatsvinden en door mijn foute handeling ging ik dood. Op dat moment stond ik opeens weer precies hetzelfde aan het begin van de scenario. Weer hetzelfde ongeluk, maar nu wist ik al wat ik Niet moest doen. Soms herhaalde dit zich wel een tiental keren tot ik opeens wakker werd. Op dat moment Wist ik ook gewoon dat het serieus was en me moest voorbereiden.
En ja hoor. Dezelfde dag ging het dan gebeuren. De droom was door je dagelijkse gang van zaken al weggezakt, maar opeens zag ik dan beelden om me heen die werkelijk 100% hetzelfde waren en dan begon het! Zelfde scenario, zelfde gebeurtenissen en ik wist al wat ik NIET moest doen. Inmiddels heb ik zo al 3x mijn eigen leven gered en ongelukken van een ander aan zien komen.
Het is ZO GEK om dit mee te maken en moeilijk om uit te leggen, maar op die momenten kon ik teksten van anderen vooruit uitspreken voordat zij dat deden . Oftewel; alles was 100% werkelijk en GEEN Deja vu.
Lange tijd geleden heb ik een laatste droom gehad en dit betreft een enorm vliegtuigongeluk wat ik ga zien. Op die dag heb ik alles gewaarschuwd dat het ging gebeuren maar nu weet ik dat het de toekomst is. Het jammere is dat ik de tijd niet kan voorspellen. Kennelijk mag ik dat ook niet weten denk ik.
Sindsdien heb ik geen voorspellende droom meer gehad. Op sommige punten heb ik het zelf ook uit gezet, omdat ik ook dingen ging zien van andere mensen en dat vond ik nogal te eng worden. Bedenk maar, weten dat iemand dood gaat, maar je weet niet wie en waar en of je er wat aan kan doen.
Zelf heb ik daarnaast epilepsie gehad in zware mate. Daarbij heb ik ook zeer unieke dingen gezien die ik nog altijd als zeer waardevol zie. Want 25 jaar geleden zag ik in die aanvalsbeelden bijvoorbeeld al de touchscreen (wat ik toen dus niet begreep) en nog veel meer.
Zijn er meer die werkelijke beelden hebben gezien die uitkwamen? En hoe kan het zijn dat we de toekomst dan kunnen aanpassen? En een grote vraag naar mezelf is; waarom ik?
Als iemand meer wil weten over mijn verhalen, dan vertel ik dat graag. Of als iemand toevallig studie hier naar doet. Want ik weet zeker dat ik niet de enige hierin ben. Vooral veel films zijn op deze basis (met epilepsie en toekomst zien) gebaseerd. En dat lijkt mij geen toeval.
Oh en met dromen heb ik ook de bewustzijnsdroom meegemaakt. Beseffen dat je in de droom zit en werkelijk opeens alles naar eigen wil kan veranderen. Wat een prachtig moment is dat! Alleen werd ik er helaas "uitgegooid" toen ik het eiland met veel mooie vrouwen ging opzetten in de droom! Alsof ik dat ook weer niet mocht doen. Jammer om dan wakker te worden.

Veel droom groeten en leuk dat veel mensen dromen ook serieuzer nemen.
Jeroen