droom over twee zwarte panters

lu chi
7 jaar geleden

ik heb geprobeerd mijn droom een beetje te kunnen ontcijferen, maar mij lukt het niet... misschien kan iemand hier mij helpen?

Het begon allemaal zo, ik zag twee zwarte panters die samen op de grond lagen, beetje te slapen en luieren leek het op. Ik liep naar ze toe en ik begon 1 van hun te aaien, daarna spraken ze tegen elkaar in een taal die ik nog nooit gehoord had, en de andere panter zei ook iets tegen mij maar ik verstond er niks van. Al verstond ik er niks van, ik wist alsnog wat ik moest doen... en dat was dus rusten op de panter die ik aaide, en de andere panter rustte op mij. ik voelde me zo beschermd en vredig. Toen ik met hun lag en om me heen keek zag ik dat we in een jungle waren met de meest tropische bloemen om ons heen.

later liepen ze me ergens naartoe, een soort boomhut waar anderen mensen ook in zaten, ze hadden ook allemaal 1 of 2 dieren die met hun mee waren gegaan. toen ik uiteindelijk ook plaats nam, zag ik een soort priester in het midden van de boomhut staan met kaarten. het waren een soort van transformatie kaarten, heel veel mensen kregen hun kaarten en ik dacht dat ik op het laatst pas aan de beurd kwam maar gelijk toen werd mijn naam geroepen en moest ik naar hem toe komen. ik kreeg 2 kaarten,, de eene kaart was een kaart van ijs en vuur maar dan in harmonie als mijn element, en de andere kaart was mijn transformatie kaart, en blijkbaar waren dat de meest sterke kaarten die iemand ooit maar gekregen had. alle mensen waren aangenaam verrast en gingen juigen. daarna werd ik weer wakkker. het voelde allemaal zo vredig, vooral het slapen met de panters, ik zou daar nu ook wel weer willen liggen

hopelijk heeft iemand een idee wat dit allemaal betekent :)
alvast bedankt.

7 jaar geleden

Hoi lu chi

Een panter staat in je droom voor vrouwelijke kracht.

Groeten Hans.

lu chi
7 jaar geleden

Hallo Hans,

Bedankt voor je informatie :)

Groeten Lu

B
Vorig jaar

Aanvallende Willen bijtende panter voor mij staand. Oogcontact. Ik schreeuw om hulp stem slaat dicht. Niemand hoort mij. Angst voor de bijt in de hals

mo
Vorig jaar

Angst voor je eigen agressie en kracht. De angst hiervoor in de ogen kijken. To face it. Je hebt vanuit het verleden die angst opgebouwd en mag die nu gaan loslaten:-)

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **     ******** **  ** 
 ** **  **   ** **  **   **   ** ** 
  ****  **   ** **  **   **    ****  
  **   ********* **  **   **    **  
  **   **   ** *********   **    **  
  **   **   **    **   **    **  
  **   **   **    **   **    **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht