Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wie kan mijn droom verklaren?

Christoph
18 maart 2013

Hallo allemaal

Ik ben Christoph, een 21 jarige jongen en heb onlangs een bijzondere droom gehad. Alleen had ik er graag wat meer uitleg over gehad. Ik zal het even uitleggen:

Midden in de nacht ( na een 6 tal uren geslapen te hebben, word ik plots half-wakker). Ik neem een gedaante waar aan het voeteinde van mijn bed. Nog half in mijn slaap (kon mij moeilijk bewegen) probeer ik te roepen: " wie ben jij?" Het duurde even voor ik mij kon bewegen en kon roepen. Toen plots was ik klaarwakker en riep ik: "wie ben jij"? Maar toen was deze gedaante al verdwenen.

Ik heb reeds wat informatie opgezocht op internet, ik merk wel dat dit bij meerdere mensen voorkomt. Maar zij hebben last van zeer veel angst en angstige gevoelens na deze ervaring. Maar bij mij is dit anders. Deze gedaante gaf mij een zeer beschermend gevoel, precies of deze gedaante over mij waakte.

Wie kan mij hierover meer uitleg geven?
Ik ben echt benieuwd.

Groetjes Christoph

21 maart 2013

Hoi Christoph.

Ik heb dezelfde ervaring gehad en ik weet van mezelf dat ik dit ook had.
Het kan zijn dat dit een dierbare overledene van je is die je nu beschermd. Je hebt dus mogelijk je beschermengel gezien. Ik heb het een keer gehad toen ik zat te mediteren, mijn ogen opende omdat ik wat door kreeg en ineens mijn beschermengel zag staan. Het hoeft niet eens zo zeer je beschermengel te zijn, het kan ook een van je helpers/gidsen zijn. Als je nog meer vragen hebt, waar ik bij kan helpen, hoor ik het graag.

Groetjes Karein.

Christoph
21 maart 2013

@ Karein

Bedankt voor deze uitleg.
Volgens mij heb jij 100 procent gelijk!


Met vriendelijke groetjes