Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

schaduwen

26 januari 2013

hallo,
ik heb gisteravond gedroomd dat ik achtervolgd werd door schaduwen. schaduwen die op mij leken, op een jongen die ik leuk vind, op mijn vrienden, familie enzovoort. ze zaten allemaal achter me aan. in een steeg werd ik klem gedreven. en toen ze me hadden kwam de schaduw die op de jongen die ik leuk vind leek op me af, pakte me bij mijn keel en wurgde me bijna. toen liet hij me vallen en maakte mijn eigen schaduw me af. toen ging ik richting de wolken maar viel ik terug op de aarde als een schaduw. mijn schaduw kwam op me af, en zei zoiets van dat er geen twee van ons konden zijn. ze begon me in elkaar te slaan maar ik vocht terug. ze dreigde dat als ik niet zou stoppen met vechten ze dan de schaduw van de jongen de ik leuk vind zou vermoorden, ze liep op hem af en begon hem te slaan, ze begon hem lanzaam tee wurgen. ik probeerde te schreeuwen maar kon niet schreeuwen. en toen werd ik wakker met een kloppend hart en tranende ogen

29 januari 2013

Hoi Droomlezeres

Wanneer je droomt dat je schaduw andere dingen doet dan jij, dan laat je anderen niet alle aspecten van je persoonlijkheid zien.

Was de schaduw in je droom niet van jou, dan is er een gedeelte van jezelf die je niet accepteert of die je verbergt.

Wel een vreemde droom, maar ik denk dat die droom over je zelf gaat, het vermoord worden kan betekenen dat het tijd wordt om oude gewoontes of waarde van je zelf los te laten, die nadelig zijn voor je zelf.

Groeten Hans.

29 januari 2013

beste hans,
heel erg bedankt voor je uitleg. het klopt wel een beetje wat je zegt dat ik een gedeelte van mij verberg. ik doe altijd alsof ik vrolijk ben maar niemand merkt dat ik eigenlijk vrij depressief ben, dit ziet niemand. heel erg bedankt voor je reactie.

xxx droomlezeres