Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vleugels en zelfmoord.

30 december 2012

Hallo,

Een tijdje geleden heb ik een nogal vreemde droom gehad. Het ging namelijk over een wereld waar iedereen vleugels had, evenals ik en een meisje, van wie ik hield. Het meisje had ik nooit eerder gezien en had lichtjes ros haar met groenige ogen en niet te vergete, ze had vlindervleugels. Ik had Libellenvleugels, waarom is me nog steeds een raadsel. We studeerden beide, maar zij voelde zich niet thuis in die wereld en wou er weg. Ik zei dat ik met haar mee ging als ze zou gaan en zo gezegd zo gedaan, wij gingen hand in hand naar een 'put'. Een soort heilig ding. Er stonden een paar mensen naast, twee zonder vleugels en één met vleugels die ons vroeg of we zeker waren en uiteindelijk uit een boek begon voor te lezen uit een taal die ik niet kende. We zeiden dat we akkoord waren hiermee en één van die zonder vleugels keek ons medelevend aan, alsof ze niet wou dat we gingen en verdriet had dat we weg wouden op onze jonge leeftijd. Uiteindelijk sprongen we, hand in hand en sloegen we beide onze vleugels niet uit. Ik knuffelde haar en liet haar uiteindelijk los waarna we met een harde knal landen en ik haar nog eens aankeek voor ik mijn ogen sloot. Toen ik wakker werd huilde ik.

Ik kan er nu nogaltijd niet uit opmaken wat deze droom betekende, het voelde zo levensecht en het leek alsof dat meisje mijn beste vriendin was, ik hield duidelijk van haar. Nu ja, kan iemand me misschien uitleggen wat dit betekend?1 keer bewerkt. De laatste keer was 30 december 2012 door DownInYourHeart.

4 januari 2013

ik heb op deze website gelezen dat vleugels betekent dat je je zelf probeert te ontspannen omdat je een drukke tijd heb gehad (weet niet of je dat hebt) en vrienden betekent dat je opzoek bent naar vriendschap/liefde.