Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wereld vergaat, gered door grote bol

21 november 2012

Ik heb deze droom ook geplaatst onder het kopje "nachtmerries" omdat ik geen idee heb waar hij het beste past.


Ik heb een vreemde droom gehad. Zal proberen uit te leggen wat ik droomde.

Ik zat ergens op een balkon(niet mijn eigen balkon) met mijn dochter, het was avond/nacht en ik keek in de lucht en zag de maan. Er was iets vreemds met de maan want ineens waren het er twee. EĆ©ntje begon te bewegen en kwam als een grote ronde lichtbol uit de lucht naar beneden. Er was nog meer in de lucht ( geen idee, leken helikopters en andere vliegende objecten) Het was iig druk in de lucht. Ik vertelde mijn dochter dat er iets niet klopte met de maan waarop ze me zei dat ik het moest filmen. Mijn camera kon het beeld niet vast leggen want het licht van de bol was te fel.
De bol ( die van blinkend ijzer leek te zijn) kwam steeds dichter bij en was enorm groot en heel fel verlicht. Uiteindelijk kwam hij langs het balkon waarop wij zaten en ik zag dat er een groot raam in zat er daar zat een man achter met snor, bril en donker haar( geen idee wie dat was). De bol zweefde voorbij en kwam weer achteruit waarop de man achter dat raam ons vroeg of we mee wilde. Hij sprak niet en bewoog zijn lippen niet, maar ik wist gewoon wat hij vroeg. Ik wist ook zonder dat er over gesproken werd dat het ernstig was en wilde meteen zonder na te denken mee. Ik zou eigenlijk naar mijn vriend gaan want mijn koffer stond al klaar. Ik pakte dus direct mijn koffer en ging in die bol. Ik was behoorlijk nerveus merkte ik ook, maar aarzelde geen moment. Mijn dochter ging ook mee, maar die was de rust zelve. In de bol aangekomen ( waar het van binnen heel groot was en er was fel/kil licht binnen) begrepen we dat de wereld zou vergaan en wij werden bij toeval gered. We hadden dus geluk dat die bol langs ons balkon kwam waar wij zaten.
Er werd mij daarbinnen gevraagd of ik nog mensen wilde bellen zodat ook die gehaald konden worden door andere bollen. Ik weet ook nog heel goed dat er gezegd werd ( allemaal via gedachtens die werden overgebracht) dat we van de mensen die we wilde redden wel het adres moesten hebben waar ze op dat moment waren, zodat ze in een seconde konden worden opgehaald. Mijn dochter belde haar zus en andere mensen en ik was alleen maar bezig mijn vriend te bellen die ik maar niet te pakken kreeg omdat hij telefonisch in gesprek was. Onbewust wist ik dat hij mij aan het bellen was tegelijkertijd. Onbewust wist ik dat hij al in een andere bol zat en mij probeerde te bellen( of misschien hoopte ik in mijn droom dat hij al in een bol zat)
Ik weet nog dat ik zelfs op een gegeven moment zijn stem hoorde en hij zei kennelijk tegen iemand die bij hem was: "ze zal waarschijnlijk al zijn gered"
Ik kan me niet meer herinneren of mijn dochter al de andere mensen te pakken heeft kunnen krijgen. Wel weet ik nog het laatste beeld dat ik had vanuit de grote bol vanachter een enorm raam. Ik zag de wereld langzaam veranderen in een soort bluur, Alles werd troebel en vervaagde en ik werd enorm verdrietig omdat ik besefte dat ik de natuur en de mensheid niet heb kunnen redden en dat alles voorbij was.

Dit vind ik echt een vreemde droom, vooral omdat ik huilend wakker werd.

Heeft iemand misschien enig idee wat dit mij zou willen zeggen?