Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

3 dromen over: dood, een kat, afscheid

Anoniem8
11 jaar geleden

Beste allemaal,

De laatste tijd droom ik heel intensief, en de eerste droom waar ik iets over wil weten gaat over mijn dood.
Ik liep in de droom in een soort gangpad buiten, waar huizen staan en ik voelde het leven in mij verdwijnen, maar ik leek het al te weten en kon me er makkelijk bij neerleggen.
Nog net voordat ik dood ging, of gewoon flauwviel, zag ik mijn moeder achter mij aan lopen.

De 2e droom ging over een kat die de hele tijd naar me toe kwam en in mijn voet bleef bijten, ik duwde de kat weg en uiteindelijk werd ik boos en schopte de kat op zijn hoofd.
Uiteindelijk hield ik de kat bij zijn hoofd vast zodat de kat niks meer kon doen, maar hij keek me scheel aan en daarna weer normaal, steeds om en om.
Dit gebeurde allemaal in mijn oma's huis.

De derde droom ging over mensen met wie ik vroeger om ging, het leek wel een soort feestje waarna ik op een later ogenblik zei dat ik weg moest, ik nam afscheid en er was 1 meisje waarvan ik zei dat ik haar ging missen, terwijl mijn gevoel dat helemaal niet had dat ik haar zou missen.
Ik reed toen weg met de auto samen met een vriend van mij en een paar van de mensen die op dat 'feestje' waren zaten voor de auto te lachen.
Het feestje was binnen, maar toen ik weg ging rijden was ik in de straat van mijn oude huis.

Ik hoop hier wat informatie over te krijgen, dat zou heel fijn zijn!

Groetjes,

Anoniem8

iDaanie123
11 jaar geleden

Hey!

Ik had een paar dromen die er heel erg op lijken,
Ik droomde dat mijn oma dood ging, en daarna droomde ik dat ik werd aangevallen door katten.

Kan je wel een beetje helpen:
EEN KAT in je dromen duidt op ongeluk, verraad en pech. Als je daarentegen een poezenliefhebber bent, staat de poes symbool voor een onafhankelijke geest, vrouwelijke sexualiteit, creativiteit en kracht.Als de kat aggressief is, suggereert dit dat je problemen hebt met de vrouwelijke kant van je karakter. Wanneer de poes bijt, staat ze symbool voor het dominante vrouwelijke. Mischhien neem je maar en neem je maar zonder te geven. Je zou een angst of frustratie kunnen voelen, zeker als iets niet gaat zoals je gepland hebt.
DROMEN OVER je oma gaan over veiligheid, verzorging en onvoorwaardelijke liefde. Denk aan de eigenschappen die je zo hebt gewaardeerd in je oma.Dromen over een feest voorspelt dat je een plezierige verrassing te wachten staat. Het zien van wanorde of wangedrag tijdens een feest voorspelt ontevredenheid of ruzie die voortkomt uit nalatigheid of ziekte. Dromen dat je te laat op een feest aankomt geeft aan dat je je zult bezighouden met verdrietige zaken.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen!
groetjes,

Fantjes
6 jaar geleden

Niets anders dan goeds eigenlijk.





Deze discussie is gesloten.