Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom

letty68
22 september 2012

Ik droomde dat ik met de moeder van de man waar ik gevoelens voor heb over iets van een brug liep. Die brug was hoog in de lucht, maar had open rails. In eerste instantie liep ik erg rustig met zijn moeder, die ik overigens niet ken en nooit heb gezien, over die rails. Maar toen ik merkte dat ik tussen de rails door kon vallen, werd ik bang en durfde niet verder te lopen, omdat ik bang was te vallen. Ik zocht nog naar een uitweg maar merkte dat ik nergens heen kon, terug gaan was geen optie omdat ik dan over dezelfde open rails terug moest.

Misschien belangrijk om te vertellen: Een aantal jaren geleden heb ik al iets met deze man gehad maar de relatie is toen vrij heftig geƫindigd. Kort geleden hebben we elkaar weer ontmoet en ik merkte dat mijn gevoelens voor hem er nog steeds zijn, bij hem lijkt het hetzelfde maar hij is een stuk ouder en een verstokte vrijgezel.

Bovendien hebben we elkaar verklapt, in ongeveer dezelfde tijd, een droom te hebben gehad waarin we seks met elkaar hadden.

Wat betekent dit allemaal?

27 september 2012

Hoi letty68

Als je een man ziet in je droom, vertegenwoordigt hij het mannelijke aspect van je persoonlijkheid: deze kant is assertief, rationeel, aggressief of competatief

Bruggen vertegenwoordigen een overgangsperiode in je leven, waarin je naar een nieuw niveau begeeft, ik denk de open rails even een moeilijke tijd is voor die aanbreekt.

Als je droomt over je moeder, representeert dit het verzorgende aspect van je persoonlijkheid. Moeders bieden veiligheid, comfort, leven, begeleiding en bescherming. Sommige mensen kunnen het moeilijk vinden om zich van hun moeder los te maken en zo hun eigen individualiteit en ontwikkeling te realiseren.

Groeten Hans.