Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Hulp bij droomuitleg

Angel14
20 november 2011

In de afgelopen week heb ik 2 nare dromen gehad, waarvan ik vermoed dat er een link zit tussen beide dromen.
1. Een goede vriendin heeft een vliegtuigongeluk gehad. Ik neem afscheid van haar omdat ze het niet gaat redden cq komt te overlijden.
2. Zit in de auto achterin. Mijn man zit voorin, niet aan het stuur. Wie rijdt weet ik niet. Ook zit er iemand achterin. We rijden uit de bocht en raken van de weg. Auto stort naar beneden in het water. Ik denk heel helder en heb de tijd om mijn raam te openen, de gordel van mij en mijn man open te maken. Ik kom veilig uit de auto. De rest niet.

Wie kan mij helpen deze dromen uit te leggen?

16 februari 2012

Ik heb vanacht gedroomd dat ik bij een opbaring was. Het was mijn moeder in een kist met helder water. Ik weet niet meer of het een glazen kist was (denk het wel) Het leek wel of ze eruit wou want ze bewoog. haar mond stond open op 1 stand en haar arm bewoog af en toe. Ik wou haar eruit halen maar mijn zus of broer zei. Nee jol dat zijn nog stuipen. Ik dacht van niet. Maar ze was inderdaad heel koud en stijf. Niet dat ik dat gevoeld had in het water maar ik wist het gewoon. (gevoelsmatig dat ik dat voelde ofzo).
Mijn moeder leeft in het echt ook nog.

Daarna heb ik erachter aan gedroomd dat een kennis van me waar vroeger over huis kwam bij een schooljuffrouw dat haar man overleden was. Ik heb dat per telefoon te horen gekregen. Ik condoleerde de dochter waar ik het van gehoord had. Ben nog bij hun thuis geweest en zag een schilderij waar hij mee bezig was maar nog niet af was. Een vierkant blok maar dan alleen de lijnen in rood en een zwart blok gelijnt. Iemand wou het af maken met een grap en deed wat stippen in het zwart erbij. Ik zei nog niet door laat het zoals hij het nu heeft gemaakt. Zijn vrouw wordt laaiend als ze het ziet die was echt een felle tante af en toe. Zij is al jaren terug overleden. En naar mijn weten leeft die man in het echt nog wel.

Meisje20
20 maart 2012

Ik vlieg(vlucht) met mn broertje aan de arm de wereld over omdat er een meisje is wiens hoofd op ontploffen staat (letterlijk) en als dat op je komt ben je er geweest. Dus wij vliegen met een hele groep anderen en 1 voor 1 valt de rest af. Maar dat meisje blijft maar roepen dat ze niet giftig is? Dan komt oppeens mijn oudste broer uit het niets (dit is wanneer iedereen in 1 hoek gedreven is en dat meisje huilend dichterbij ons probeert te komen), hij vraagt het meisje of ze zeker weet dat ze niet giftig is en iedereen schreeuwt dat hij op moet passen. Maar hij zegt dan dat hij het niet erg vind om te sterven als hij ons daarmee red.

wat kan dit betekenen, ik onthoud NOOIT mijn dromen en dit weet ik echt nog eng goed.