Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik als wolf

24 september 2011

hallo,
ik ben marieke.
ik heb de laatste tijd erg vaak dromen, dat ik een wolf ben. dit was mijn droom die ik vanacht kreeg:
ik weet niet precies meer hoe die droom ging, maar ik was met een groep met 6 of 7 personen die ik niet kon. het waren allemaal jongens van een oudere leeftijd dan ik, en ik was de jongste en het enigste meisje van de groep. er was ook nog een leider, de oudste van de groep. we waren mensen die in wolven konden veranderen. we waren op een soort groot parkeerplaats, zonder autos en het was snachts. we zouden een soort gaan vechten met anderen. toen gebeurde er iets en moesteb we vluchten. onze groep veranderde in wolven, maar ik had het nog nooit gedaan dus wist ik niet hoe ik dat moest. toen rende ik naast de leider en zij dat ik op handen en voeten moest gaan rennen. ik deed het en toen was ik ineens een wolf. het voelde echt zo goed en fijn toen ik een wolf was. toen we veilig waren, klom iedereen de boom in alsof het heel gemakkelijk was. ik probeerde het ook, maar de boom was erg hoog en was bang dat ik het niet haalde. ik heb doorgezet en het was me gelukt. ik was toen trauwens nog steeds een wolf.
toen ik wakker werd, had ik een raar gevoel. het was alsof ik die groep miste ook al kon ik ze niet. ik vind het ook echt jammer dat ik geen wolf kan zijn.
ik word vaak wakker met dat gevoel met van die dromen

groetjes marieke, 14 jaar

4 januari 2012

niemand een reactie? ik ben echt zoo benieuwd.

martijn
28 mei 2012

hallo,

ja ik heb ooit ook zo een soort droom gehad. maar toen was ik volgens mij ook een wolf het is denk ik 3 maanden geleden ongeveer. dus weet het niet meer zeker. maar ik liep toen langs een industrie terein en rende heel hard over een trein rails om de een of andere manier omdat ik achter na werd door een witte auto. ook was hierbij een meisje aanwezig wat bij mij op school loopt. herkende der gezicht gelijk. maar heb haar zelf nog nooit gesproken. en toen we in een tunnel kwammen stopte ik en werd ik wakker en had toen ook een heel vaag gevoel