Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verkeerde ziel in mijn lichaam

13 jaar geleden

Vannacht droomde ik: Ik ging met school mee naar een buitenlandse stage in India. Eenmaal daar leerde ik een jongetje kennen, die me daarna de hele tijd achtervolgde. Op een gegeven moment zag ik een foto op een bord hangen en vroeg wie het was. Toen kwam ik erachter dat hij al paar maanden dood was gegaan door een tijger-aanval. Ik vroeg of iemand anders iets raar had opgemerkt de laatste tijd zoals zijn geest, maar dat was niet zo. Uiteindelijk ging ik weer terug naar huis, maar het jongetje volgde me waar ik ook naar toe ging. Eenmaal in Nederland kwam ik een paragnost tegen en raadde me aan om terug te gaan naar India, naar een wijze man. Eenmaal daar aangekomen bleef de jongen voor de poort staan en gaf aan dat hij niet verder kon. Ik praatte met de man en nam hem mee naar de jongen. Hij vertelde mij dat de jongen niet wilde weggaan, want de jongen was bang als hij dat deed, dat ik zou sterven.

De oude man pakte mij hand beet en zei dat de ziel die in mijn hoofd en hart zat, veels te groot waren voor die aardse lichaam en dat dit nooit had mogen gebeuren. Hij zei dat hij die ziel kon bevrijden, maar dat de kans groot was dat de ziel die oorspronkelijk mijn lichaam behuisde die schok niet aan zou kunnen en zou sterven. Ik dacht even na en zei dat het zo moest gebeuren. Het ritueel was lang, en toen uiteindelijk de grote ziel mijn lichaam verliet, vond ik grote kracht om te vechten voor mijn lichaam. Ik moest uitrusten een paar dagen en na verloop van tijd, merkte ik dat ik beter in mijn vel zat dan ooit te voren. Ik reisde weer terug, sprak met mensen uit mijn verleden en kon het allemaal achter me laten. Ik werd echt verliefd op mijn huidige vriend en leerde mijn soul-mate kennen.

13 jaar geleden

Met alle respect voor tot zover kiest een ziel nooit een verkeerde lichaam. Hij kiest voor dat wat hij wil ervaren. een ziel sterft niet . hij gaat uirusten van zijn aardse reis om na zekere tijd weer een reis te mogen ervaren , er komen ook geen nieuwe mensen , zielen gaan en komen. Vandaar karma dat opgelost mag worden, in dromen of in het echt als is voorbestemd.
met liefs Lucinda