Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mystieke slang

Melania
11 jaar geleden

hoi,
ik heb vannacht een hele apparte droom gehad.
Ik kon de droom heel vaag herinneren maar ik weet nog dat ik een soort slang zag en hoewel die er niet uitzag als een slang die echt bestaat was het appart, in mijn droom hoorde ik nog iemand roepen dat het een mengeling was tussen een grote salamander en een slang. Het beest was redelijk qua dikte en lengte , maar vreemd genoeg had ik het gevoel dat het beest mijn dier was het deed me niks en het bleef de hele tijd in mijn buurt alsof het mijn huisdier was. er waren andere mensen in mijn droom die wel angst hadden voor het beest maar ik vreemdgenoeg niet.
Ik hoop dat iemand mischien weet wat het kan betekenen.

groetjes melania

Kim.
11 jaar geleden

Ik had pas geleden ook een rare droom over slangen. Ik was in een huis, mijn eigen huis, en ik ging ontsnappen samen met een ander onbekend meisje. Ze moest weg. Ik ging met haar heel hard wegrennen, en er kwamen slangen. We dachten dat we een soort van konden toveren en die slangen in onze macht konden houden, zoals slangenbezweerders. Toen we boven op de berg waren, was daar een soort oerwoud vol met allerlei kleuren slangen. Een oude onbekende man stond daar. Ik zei tegen die man dat wij konden toveren, omdat die slangen ons zo netjes volgden, ik was er ook niet bang van. De man zei dat die slangen ons helemaal niet volgden en ons juist achterna zaten. Hij zei ook: Jullie moeten gebeten worden. Hij liet een slang in de hand van het ene meisje bijten, maar ik wou niet. Ik werd opeens heel kwaad en wakker.

Ik snapte er niet veel van, het was ook een beetje raar. Ik had wel dat toen de slangen ons volgden, ik ook een soort gevoel van het-is-mijn-huisdier.