Een droom dat herhaalt, iemand willen slaan maar het niet lukken.

Ryanne
10 jaar geleden

Ik heb nu herhaaldelijk een droom wat inhoud dat ik iemand wil slaan, maar als ik mijn vuisten naar het hoofd toe wil slaan dan sla ik wel maar met een kracht van niks. het is dan dat ik al mijn kracht in mijn vuistslag wil stoppen maar het gewoon onwijs zacht is. En dan probeer ik dat meerdere keren maar het blijft heel zacht en hoeveel kracht ik ook wil zetten het blijft hetzelfde.
Ik wil graag weten wat deze droom inhoud.. het zou me onwijs helpen.

groetjes Ryanne

Char
10 jaar geleden

Hey Ryanne,

ik weet niet wat het betekent, maar ik heb ook weleens dromen dat ik iemand wil slaan of dat ik met iemand vecht maar dat het niet lukt. Dan kan ik vaak opeens niet meer zien, of heeeeel erg vaag, en dan kan ik ook haast niet hard slaan. Ik zou ook graag willen weten wat dit betekent.

linds
10 jaar geleden

Het betekent dat je wilt terugvechten tegen iets, maar je faalt.

6 jaar geleden

Hoi Ryanne

Droom je dat je iets of iemand slaat, dan staat dit voor onderdrukte kwaadheid en agressie. Je hebt de neiging om je negatieve gevoelens voor je te houden, in plaats van ze op een gezonde manier te uiten.

Probeer je iemand met je vuist in je droom te slaan en het lukt niet, dan ben je kwaad over een slepende kwestie waar je maar niet uit komt.

Groeten Hans.

kim
4 jaar geleden

Mijn droom herhaald, het gaat over 2 jongens (overdag weet ik niet hoe ze eruit zien maar nachts wel) ze plagen mij heel veel en ze volgen mij. Maar op de 1 of andere manier kan ik niet boos op ze worden ze maken me blij.
Help! Wat betekent dit toch?

4 jaar geleden
Beheerder

Waarom moet je bang zijn van twee aardige jongens?
Wellicht zoek je een liefje, of hij jou?
Waar twee vechten om een vrouwelijk been...........


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Robin
Vorig jaar

Hoi hoi,
ik heb vanacht gedroomd dat mijn vriend vreemd ging, en toen ik hem in het gezicht wou slaan Werden mijn armen heel zwaar en sloom en ging dit niet. Wat betekend dit?

Vorig jaar

Je bent kwaad op je vriend. Hij heeft je pijn gedaan maar je wilt hem toch niet pijn doen, omdat je veel te veel om je geeft.

SB
Vorig jaar

Ik heb hetzelfde, echter schopte ik dit keer in me droom. Net zo sloom en zacht. Maar wel met effect. Normaal heb ik nieteens de kracht om te raken.
Mijn droom betrof dit keer meerdere dierbare in conflict met totaal onbekende mensen die ik nog nooit in me leven gezien heb. Waarvan 1 iemand door meerdere werd geslagen. Waardoor ik wel kon raken denk ik.
Niet dat ik me hierdoor meer opgelucht ben gaan voelen ofso...

Ashten
Vorig jaar

Vandaag had ik ook zo'n gekke droom. Ik heb ruzie met iemand bij mij op school ( dit is echt ) . Ik vind dr echt verschrikkelijk irritant. Daar heb ik vanacht dus ook over gedroomd. Ik wou haar heel hard slaan en schoppen ...t lukte gwn niet. En toen stond ze gewoon heel dom te lachen. Wat betekend dit?

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **    **   ** **  ** 
 **   **  **  **  **    ***  *** **  ** 
 **   **  ** **  **    **** **** ** **  
 **   **   ***   **    ** *** ** *****  
 **   **  ** **  **    **   ** ** **  
 **   **  **  **  **    **   ** **  ** 
 *******  **   ** ******** **   ** **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht