Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een droom dat herhaalt, iemand willen slaan maar het niet lukken.

Ryanne
17 mei 2010

Ik heb nu herhaaldelijk een droom wat inhoud dat ik iemand wil slaan, maar als ik mijn vuisten naar het hoofd toe wil slaan dan sla ik wel maar met een kracht van niks. het is dan dat ik al mijn kracht in mijn vuistslag wil stoppen maar het gewoon onwijs zacht is. En dan probeer ik dat meerdere keren maar het blijft heel zacht en hoeveel kracht ik ook wil zetten het blijft hetzelfde.
Ik wil graag weten wat deze droom inhoud.. het zou me onwijs helpen.

groetjes Ryanne

Char
17 mei 2010

Hey Ryanne,

ik weet niet wat het betekent, maar ik heb ook weleens dromen dat ik iemand wil slaan of dat ik met iemand vecht maar dat het niet lukt. Dan kan ik vaak opeens niet meer zien, of heeeeel erg vaag, en dan kan ik ook haast niet hard slaan. Ik zou ook graag willen weten wat dit betekent.

linds
20 mei 2010

Het betekent dat je wilt terugvechten tegen iets, maar je faalt.

11 november 2013

Hoi Ryanne

Droom je dat je iets of iemand slaat, dan staat dit voor onderdrukte kwaadheid en agressie. Je hebt de neiging om je negatieve gevoelens voor je te houden, in plaats van ze op een gezonde manier te uiten.

Probeer je iemand met je vuist in je droom te slaan en het lukt niet, dan ben je kwaad over een slepende kwestie waar je maar niet uit komt.

Groeten Hans.

kim
9 augustus 2016

Mijn droom herhaald, het gaat over 2 jongens (overdag weet ik niet hoe ze eruit zien maar nachts wel) ze plagen mij heel veel en ze volgen mij. Maar op de 1 of andere manier kan ik niet boos op ze worden ze maken me blij.
Help! Wat betekent dit toch?

10 augustus 2016
Beheerder

Waarom moet je bang zijn van twee aardige jongens?
Wellicht zoek je een liefje, of hij jou?
Waar twee vechten om een vrouwelijk been...........

Robin
3 december 2018

Hoi hoi,
ik heb vanacht gedroomd dat mijn vriend vreemd ging, en toen ik hem in het gezicht wou slaan Werden mijn armen heel zwaar en sloom en ging dit niet. Wat betekend dit?

4 december 2018

Je bent kwaad op je vriend. Hij heeft je pijn gedaan maar je wilt hem toch niet pijn doen, omdat je veel te veel om je geeft.