Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gebeten worden door een Hond

jamila
12 mei 2010

Mijn moeder droomde laatst dat ik werd gebeten door een hond, deze hond viel mij aan en zij deed alles om mij weg te trekken maar het lukte haar niet om me te beschermen. Ze belde mij overstuur hierover op. Wat betekent dat nou? Staat me iets te gebeuren, moet ik op me hoede zijn? ik pieker me echt suf hierover. Vooral omdat me moeder vaker droomt over dingen die echt uitkomen.

14 mei 2010

Dit staat oa in de encyclopedie van deze site:
Een droom waarin je door honden wordt gebeten voorspelt een woordenwisseling met een bekende. Magere en smoezelige honden wijzen op tegenvallende zaken en ziekte onder kinderen. Dromen over een voorstelling met honden geeft aan dat je vele en gevarieerde gunsten ten deel zullen vallen. Het horen van blaffende honden voorspelt negatief nieuws.

Dit staat oa in [www.starmanproductions.nl]

Worden we in de droom aangevallen door een hond, dan hebben we in het waakbestaan te maken met een slecht geweten. Bijt de hond ons in de hielen dan zijn we meestal bang om onze potentie te verliezen. Soms ook zijn we gewoon bang om ziek te worden. Bijt de hond ons ergens anders dan moeten we er rekening mee houden dat in het waakbestaan iemand ons schade toe wil brengen. Vreemde honden die in de droom staan te kwispelen moeten waarschuwen voor bedriegers in ons waakbestaan.
Een grote hond versterkt de uitleg, een kleine hond zwakt het af.

Mischien kan je hier wat mee.

anita18
26 januari 2011

Hoi ik droomde dat ik een hond ging kopen voor 400 euro
maar die hond bleek me moeder gebeten te hebben
de eigenaar zei bij jouw doet die het niet ik keek naar de hond
en ik twijfelde de hind was heel lief en keek me echt heel aardig aan
maar toen was ik in de droom het geld vergeten omte betalen
ik wilde me vriend vragen of hij geld bij had maar toen werd ik wakker
ik vind het een rare droom de hond was niet aardig voor me moeder wel tegen mij
iemand een idee wat dit inhoud??? bedankt

Kenneth Rijkaard
24 mei 2011

drie honden probeerde me te achtervolgen rende weg een hond kreeg me te pakken beet in mijn kuit wurmde me los en de hond ontplofte en toen werd ik wakker

monika
11 juli 2012

Ik droomde dat ik in het park was met mijjn hondje en van ver hoorde ik geschreeuw of ik mijn hondje aan de lijn had en toen ik me hondje aan de lijn wouu doen rende hij naar de mensen die naar mij riepen of ik me hond aan de lijn had, mijn hondje rende daarheen omdat ze ook een hond hadden maar ik zag niet wat voor soort/ras hun hond was. Ik zag dat mijn hond was aangevallen/gebeten maar ik zag geen bloed. ik wil heel graag weten wat mijn droom betekend omdat het niet voor het eerst is dat ik deze droom in mijn slaap zag.

Soufiane
29 juli 2015

Ik droomde dat ik bij een vreemde thuis was en een hond naar me toe liep en beet in mijn hand.
Terwijl de hond beet in mijn hand gooide ik hem tegen een kast en zei dat ik hem kapot ging slagen als hij dat nog een keer zou doen.

Melany
4 april 2017

Hoi
Ik droomde dat ik gebeten werd dior een hond aan mijn linker been en dat ik heel erg veel pijn had wat heeft dat voor betekenis
Kunt iemand mij dat vertellen aub.

4 april 2017
Beheerder

De hond is vaak een beeld van trouw.
Het linkerbeen is de onbewuste kant.

Als de hond bijt in het been van wie hem voedt.....