gebeten worden door een Hond

jamila
10 jaar geleden

Mijn moeder droomde laatst dat ik werd gebeten door een hond, deze hond viel mij aan en zij deed alles om mij weg te trekken maar het lukte haar niet om me te beschermen. Ze belde mij overstuur hierover op. Wat betekent dat nou? Staat me iets te gebeuren, moet ik op me hoede zijn? ik pieker me echt suf hierover. Vooral omdat me moeder vaker droomt over dingen die echt uitkomen.

10 jaar geleden

Dit staat oa in de encyclopedie van deze site:
Een droom waarin je door honden wordt gebeten voorspelt een woordenwisseling met een bekende. Magere en smoezelige honden wijzen op tegenvallende zaken en ziekte onder kinderen. Dromen over een voorstelling met honden geeft aan dat je vele en gevarieerde gunsten ten deel zullen vallen. Het horen van blaffende honden voorspelt negatief nieuws.

Dit staat oa in [www.starmanproductions.nl]

Worden we in de droom aangevallen door een hond, dan hebben we in het waakbestaan te maken met een slecht geweten. Bijt de hond ons in de hielen dan zijn we meestal bang om onze potentie te verliezen. Soms ook zijn we gewoon bang om ziek te worden. Bijt de hond ons ergens anders dan moeten we er rekening mee houden dat in het waakbestaan iemand ons schade toe wil brengen. Vreemde honden die in de droom staan te kwispelen moeten waarschuwen voor bedriegers in ons waakbestaan.
Een grote hond versterkt de uitleg, een kleine hond zwakt het af.

Mischien kan je hier wat mee.

anita18
9 jaar geleden

Hoi ik droomde dat ik een hond ging kopen voor 400 euro
maar die hond bleek me moeder gebeten te hebben
de eigenaar zei bij jouw doet die het niet ik keek naar de hond
en ik twijfelde de hind was heel lief en keek me echt heel aardig aan
maar toen was ik in de droom het geld vergeten omte betalen
ik wilde me vriend vragen of hij geld bij had maar toen werd ik wakker
ik vind het een rare droom de hond was niet aardig voor me moeder wel tegen mij
iemand een idee wat dit inhoud??? bedankt

Kenneth Rijkaard
9 jaar geleden

drie honden probeerde me te achtervolgen rende weg een hond kreeg me te pakken beet in mijn kuit wurmde me los en de hond ontplofte en toen werd ik wakker

monika
8 jaar geleden

Ik droomde dat ik in het park was met mijjn hondje en van ver hoorde ik geschreeuw of ik mijn hondje aan de lijn had en toen ik me hondje aan de lijn wouu doen rende hij naar de mensen die naar mij riepen of ik me hond aan de lijn had, mijn hondje rende daarheen omdat ze ook een hond hadden maar ik zag niet wat voor soort/ras hun hond was. Ik zag dat mijn hond was aangevallen/gebeten maar ik zag geen bloed. ik wil heel graag weten wat mijn droom betekend omdat het niet voor het eerst is dat ik deze droom in mijn slaap zag.

Soufiane
5 jaar geleden

Ik droomde dat ik bij een vreemde thuis was en een hond naar me toe liep en beet in mijn hand.
Terwijl de hond beet in mijn hand gooide ik hem tegen een kast en zei dat ik hem kapot ging slagen als hij dat nog een keer zou doen.

Melany
3 jaar geleden

Hoi
Ik droomde dat ik gebeten werd dior een hond aan mijn linker been en dat ik heel erg veel pijn had wat heeft dat voor betekenis
Kunt iemand mij dat vertellen aub.

3 jaar geleden
Beheerder

De hond is vaak een beeld van trouw.
Het linkerbeen is de onbewuste kant.

Als de hond bijt in het been van wie hem voedt.....


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Soma
Vorig jaar

Ik werd schreewend wakker. Droomde dat ik uit mn auto stapte, her regende erg hard, ik wilde mn auto op slot doen maar dit lukte niet.
Het was ook heel donker. Ik hoorde een hond grommend richting mij komen. Ik probeerde kalm te blijven. De hond snuffelde aan me, en greep mn hand vast en begon mn hand te bijten. Ik schreeuwde want ik zag dat de eigenaar nr zn hond zocht. Op dat moment beet de hond mij harder. Ik schreeuwde harder maar ze hoorden mij niet door het harde regen. Ik schrok wakker doirdat ik het woordje "hier" schreeuwde

Vorig jaar

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Jen
3 weken geleden

Goedemorgen,

Kan iemand mij helpen met deze terugkerende droom?
Ik droome dat ik in een vreemd huis was met 2 vreemde mannen en een vriendin van mij.
Ze hadden dieren kleine katjes en een grote hond.
Ik zei tegen mn vriendin dat ik het niet vertrouwde maar zij zei nee het is goed en ging naar een andere kamer toe met 1 van de mannen.
Ik bleef achter met de grote hond en vroeg toen aan de andere man of hij beet.
Hij zei nee en toen liep hij weg.
Toen pakte de grote hond mij bij mijn hand maar beet nog niet door, ik probeerde mijn vriendin te roepen(Maar ik had geen stem) en toen begon de hond steeds harder mijn hand te klemmen in zijn bek.
Daarna word ik wakker.

Kan iemand mij helpen met de betekenis?

Groetjes Jen

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **    ********  **   ** 
 **   ** ** ** ** **    **   **  **  ** 
 **   ** ** ** ** **    **   **  ** **  
 ********* ** ** ** **    ********   ***  
 **   ** ** ** ** **    **      ** **  
 **   ** ** ** ** **    **     **  ** 
 **   **  *** ***  ******** **     **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht