Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare reeks dromen

Kimi
12 jaar geleden

Ik heb nu al een week of twee last van iedere nacht een reeks rare dromen. Ze voelen zwaar emotioneel aan. Ik herriner ze niet meer allemaal maar ik ken er toch nog een stuk of 4 tamelijk. De eerste is dat ik rondliep in een soort van slachthuis en daar stonden een stuk of 4 hele hoge plexiglas buizen met daarin ogen en ingewanden van dieren. Er waren een soort van industriele trappen en die ging ik op. En dan om een of ndere reden viel ik in een van die buizen en toen stopte de droom. De andere was toen ik rondliep op een grasveld en er plots paniek uitbrak over een soort groene insecten die vleeseten en deze kwamen op me af. Ze verwenen plots en toen kreeg ik het gevoel dat er iets aan mijn rug hing iets kleins, ik probeerde het af te schudden en toen merkte ik dat het zich door mijn vel naar binnen wou wringen. Een regenworm ofzo. Een persoon kwam naar me toe en trok het beeste van me af. Toen stopte de droom. En dan vanacht kreeg ik opnieuw zo een rare droom. Ik liep in een soort oud gerenoveerd kasteel en daar had men last van geesten. Ik bevond me bij een groepje onderzoekers die de plaats moesten onderzoeken. Ik geraakte op een of andere manier in de kelder di ebleek een oud slachthuis te zijn. Hier zag ik een meisje zitten bij een tafel helemaal ineengedoken. Haar haar was gelachtig en toen ze opkeek herkende ik haar het was een oude schoolvriendin di een jaar of 2 overleden is na een auto ongeval. Ik heb nooit echt veel met haar gepraat. Maar toen liep ze naar een van de onderzoekers en beet hem in de nek en toen storte het huis in en stopte de droom. Ik heb nu al twee weken telkens zo een dromen. Soms heb ik een nacht waarin ik maar een zo een droom heb maar soms heb ik nachten dat ik er tot 4 verschillende heb. Weet iemand at dit betekent of ofdat dit normaal is? Ik zou echt terug eens rustig willen slapen. Ik ben nogmaar twee maand geleden verhuist en ik weet niet of dit er wat mee te makn heeft maar ik woon twee huizen naats een begraafplaats.

12 jaar geleden

jij zei dat er 4 dromen waren die je je tamelijk goed herrinert, en je hebt er maar 3 beschreven.
en misschien dat je het jezelf wijsmaakt aangezien dat je 2 huizen van een begraafplaats vandaan woont, je moet mss eens proberen om er een keer op gemak overheen te lopen, dan weet je dat er niks aan de hand is. misschien dat je dan wel weer rustig kan slapen.
en er gaan in al je dromen mensen dood toch? de dood in een droom hoeft niet per se een echte dood te zijn, het kan ook een teken zijn dat je een bepaald hoofdstuk afsluit in je leven, dat zou dus die verhuizing kunnen zijn.
verder moet je als je gaat slapen helemaal nergens aan denken, want het zou ook gewoon kunnen zijn dat je jezelf opfocked voordat je gaat slapen, en dat je daarom die nachtmerries hebt, dus gewoon rustig in bed gaan liggen, wat lezen ofzow, en nergens meer aan denken.

laat even weten ofdat iets van dit jou heeft geholpen.

groeten grondbaviaan

Groeten grondbaviaan

kimi
12 jaar geleden

Nu is het reeds al geminderd maar ik blijk dit steeds in een bepaalde periode te hebben. Om de twee maand ofzo. Ik kan wel geloven dat ik er misschien wat aan denk aan het feit ik bij een kerkhof woon maar ik ben er niet bang van. Ik ga niet boffen maar ik heb nu al reeds een tijd zeer goed geslapn en geen erge dromen gehad. Maar we zijn van plan terug te verhuizen, want ik ben niet langer de enige persoon hie rin huis die raar droomt en ik en mijn vriendin voelen ons ook niet echt meer thuis hier. Het kan ook gewoon zijn omdat we ons niet kunnen aanpassen maar we zien wel. toch bedankt voor de raad!

groeten

E. Feenstra
12 jaar geleden

Ik heb zonet de meest horror achtige droom meegemaakt. Ik zit nog te shaken.

Het ging zo:

Mijn broer en ik moesten werken.
We werden met een bus weg gebracht met nog 100 kinderen, niet wetend waarheen.
We kwamen aan bij een kil wit betonnen gebouw dat onder het bloed zat.

Eenmaal aangekomen werden we van onze kleren ontdaan en moesten we naar binnen.

De stank die ik toen rook was serieus ondraaglijk.

Het leek of we in het gebouw een soort van parcours af moesten leggen.
Het gebouw was iniedergeval een slachthuis.
De geur die daar hing, bah. Ik ruik het nu nog. Geur van de dood, bloed en zo.

Ik kan me nog herrinneren dat ik allemaal varkens en koeien in de rondte zag huppelen.
Dat vond ik best lief. En omdat ik dat lief vond, schoot de bazin van dat huis er 1 vlak voor mijn gezicht dood. Ze schoot ergens willekeurig. niet in het hoofd. dus dat beest rent nog een paar rondjes. het bloed spoot alle kanten op.

Even laten loop ik verder zie allemaal dode beesten hangen. Om ze uit te laten 'lekken'.

Het hele gebouw van binnen was bloederig. verschrikkelijk. de vloer, helemaal rood en glibberig. ik gleed ook een paar keer uit. zo goor.

De bazin die ons 'leidde' was echt een heks. Super gemeen, smerig en alles behalve begripvol.

Later leidde ze ons naar 1 of andere gang waar we doorheen moesten om schoon te worden.
Dit herrinner ik mij het beste van allemaal.

Het was een soort lopende band van stalen spijlen (onder het bloed natuurlijk, alles was bloed), waar je op moest gaan staan en daarna ging je door een soort gang. De bedoeling hiervan was volgens die heks om je schoon te maken.

Ik stap dus op die spijlen, en ga die gang in. Zo zo zo vies. zo vies. Er kwam allemaal stoom in. Hete stoom. en ik kon geen kant op. De geur was zo ondraaglijk. Van het plafond druppelde bloed op mij.
Het plafond werd steeds lager. Zo gemeen. Ik werd helemaal onderdrukt. Lager en lager. Zo laag op t laatst, dat ik moest gaan liggen wilde ik niet dood gaan. Mijn hoofd paste er precies onder.

Eenmaal daar uit gekomen, stond ik (en nog vele andere kinderen) krijsend buiten.

Eindelijk was onze werkdag voorbij. Het enige wat we nog moesten doen was het slachtmateriaal schoonmaken. Ook zo goor. T was vooral emotioneel allemaal.

Daarna mochten wij nog echt douchen. Ik heb voor mijn gevoel een uur onder gestaan. Ik voelde me zo vies. Ik waste mijn haar (met gel ofzo ze hadden geen echte shampoo) en alweer kwam die verschrikkelijke geur van de dood naar boven. ik heb alles onder gekotst.

Toen dit klaar was konden we naar buiten, mijn broer en ik.

We moesten dit keer naar t station toe. Nouja, station. 2 sporen waarvan we maar uit moesten zoeken waar onze trein naar huis vertrok.

We wachten. In de verte zien we een trein aankomen. Met 'nieuwe' kinderen. Niet wetend wat die te wachten staan.

Onze trein komt er ook aan. Mijn broer en ik stappen in. We moesten door 1 of ander luikje om bij onze plaatsen te komen. Dus ik ga door dat luikje heen. Mijn broer lukt het niet. Het is een dames coupé. Mijn broer gaat dus ergens anders zitten. Ik vind dit helemaal niet leuk.

Later moeten we overstappen op een bus. Ik ga zitten en ik heb niet door dat mijn broer in een andere bus zit. We rijden en ik kijk naast me. Ik kijk door het raam en ik zie dat mijn broer in zijn bus een heel andere kant op rijd, geen idee waar naartoe.

Eind.