Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

3 op elkaar volgende nachtmerries

Char
12 jaar geleden

Hoi, deze droom had ik toen ik nog op de basisschool zat. Ik had toen bijna altijd tienen. Maar over mijn droom: Ik droomde dat ik in de gymzaal een toets moest maken samen met de rest van de klas. Iedereen maakte de toets gewoon, maar ik snapte er niks van! De volgende nacht leek het wel alsof mn droom toen verder ging... En nog steeds snapte ik er niks van! De volgende nacht weer een vervolg droom. Omdat ik altijd tienen haalde, vond ik het heel erg vervelend als het me niet lukte. Dus toen was het een echte nachtmerrie. Kan iemand me vertellen wat deze dromen betekenden? Alvast bedankt!

12 jaar geleden

Goedemiddag,

Even een vraagje was er nog iets vreemds aan de gymzaal bv. toestellen/kleuren of iets dergelijks en je klasgenoten was daar iets raars aan te zien?
voorwerpen en dergelijke kunnen belangrijk zijn om de droom te kunnen verklaren.


Groetjes Angelique

Char
12 jaar geleden

Tja, alle toestellen waren weg, de gymzaal zag er uit zoals hij er in het echt ook uitziet. Ik kan hem me niet zo heel helder meer herrineren. Ik doe mn uiterste best om me nog meer te herrineren. ( ik weet niet wat het is, maar als ik aan die droom denk en me meer probeer te herrineren, komt het woord `bol` naar boven drijven... )

12 jaar geleden

Aha dat verduidelijkt het wel wat meer het komt er eigenlijk op neer dat je zo bang was/bent om te falen alleen al door het gevoel wat je
daarvan krijgt als je faalt in wat je doet de Bol staat voor volmaaktheid en vervolmaking van alle mogelijkheden. enige tip die ik je kan geven is
doe je best meer kun je niet doen en van fouten leer je. je hoeft niet perfect te zijn je bent een mens.
Nobody is perfect my name is nobody hihi grapje tussendoor.