Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nachtmerrie van toen ik in groep 3 zat

Char
12 jaar geleden

Hoi, ik had een nachtmerrie van toen ik in groep 3 zat. Ik was buiten aan het spelen en er stonden 2 juffen van mn school erbij. Ze waren aan het praten en een van het wees toen naar mij en ik moest meekomen. Ik was toen totaal niet bang. Het volgende moment zat ik, samen met de juffen in de schouwburg. Er hingen een soort zwarte kachels leek het wel aan de muren ( 1 aan de linker muur, 1 aan de rechter muur ) Toen ineens begon iedereen om me heen te smelten... Ook de juffen! Ik was de enige die niet smolt. Toen werd ik wakker. Weet iemand wat dit betekent? Zo ja, zeg het dan alstublieft!

12 jaar geleden

Goedemiddag,

Deze droom verteld je dat je er oog voor hebt voor hoe je het spel van het leven moet spelen en dat je kennis uit vroegere ervaring moet toepassen om de situatie die er nu is het hoofd kunt bieden. Helaas geeft de droom je ook aan dat je het onvermogen hebt om te vertrouwen op je eigen persoonlijkheid of te moet kiezen voor wilskracht of je instinct omdat je bang bent voor negativiteit of oordeel. Dit zijn ook een van de moeilijkheden die je op je pad zal tegenkomen.
Deze droom geeft ook aan dat je gevoelens zachter worden je verliest de starheid die je tot nu toe blijkbaar nodig had.
Het komt er dus op neer dat je aan het veranderen bent maar zelf niet goed weet hoe je ermee om kan gaan terwijl je zeker het vermogen hebt dit zelf op te lossen en je moet dus niet bang/onzeker worden van de moeilijkheden die je op je pad zal tegenkomen. (ik weet niet hoe oud je bent misschien wordt je volwassen of ben je met een opleiding of iets dergelijks bezig?)
Hoop dat je er wat aan hebt!

Groetjes Angelique

Char
12 jaar geleden

Ik ben bijna 14 en zit op de middelbare.

12 jaar geleden

Aha dan zal het vast te maken hebben met je leeftijd het ouder worden ontwikkellen van jezelf maar vertrouw op jezelf meid en laat je niet meeslepen door anderen doe alleen wat jezelf goed lijkt.