Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik verlies mijn partner in de droom

Kimberly
12 jaar geleden

Hallo,

Ik hoop dat iemand mss meer duidelijkheid kan brengen in mijn dromen/nachtmerries.
Mijn vriend woont in Turkije, dus we hebben momenteel een langeafstandsrelatie. Ik zie hem verschrikkelijk graag en hij mij ook dat weet ik.
Ik ga zoveel ik kan naar Turkije om bij hem te zijn. Het werkseizoen in Bodrum is voorbij en vandaag is hij terug in Ankara bij zijn familie. Ik heb hem begin oktober papieren meegegeven zodat hij 3 maanden naar Belgiƫ kan komen om bij mij te wonen en ook zodat we verder knn zien of we bij elkaar passen. Zijn ouders weten het van ons, maar ik zelf heb zijn familie nog niet gezien, hij de mijne wel al.
Nu wat betreft de dromen. elke dag iets anders maar het komt altijd op hetzelfde neer, ik verlies hem. Hem verliezen maakt mij zo doodsbang.
Een paar dagen geleden droomde ik dat ik achtervolgt werd door iemand tot mijn woning en die achtervolger is binnengedrongen en heeft mijn vriend de keel oversneden. En in de poot van mijn hond geschoten. Politie heeft de man knn arresteren. Ik ben met mijn hond naar de dierenarts gegaan omdat niemand mijn hond wou helpen en mijn vriend is meegegaan met de ambulance. Dan ben ik wakker geschoten. Mijn vriend leefde wel nog toen maar de rest weet ik niet want ik ben wakker geworden.
Nu gisterenavond droomde ik dat zijn familie zo tegen mij is omdat ik geen Turkse afkomst heb, ik heb gedroomd dat hij mij opbelde om mij te laten weten dat hij de papieren niet gaat binnen doen bij de ambassade en dat het gedaan is tss ons. Ik ben met tranen in mijn ogen wakker geworden.
De angst om hem te verliezen is immens groot, maar wat betekenen die dromen eigenlijk?

alvast bedankt
Kimberly

12 jaar geleden

niemand die het weet? oei

leri
12 jaar geleden

nou lijkt me niet zo moeilijk omdat je al zo veel tekens in je dromen hebt gekregen lijkt het mij dat het ook zo kan aflopen en dat je dat dan al van tevoren weet, dat het eindstandt niet zal lukken tussen jullie 2 en dat het van zijn kant afkomt niet als het aan jouw ligt maar goed hou er alvast rekening mee zou ik zeggen maar blijf geloven en proberen natuurlijk want je vindt hem wel een goede man voor jouw nu moetten zijn ogen alleen open daarvoor maar ik wens je alle sterkte toe
Dat is mijn mening hoe ik het zo lees groetjes