Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

huwelijk

A
11 jaar geleden

Afgelopen nacht heb ik hele vreemde nachtmerrie gehad.

Ik liep op een grote parkeerplaats en verderop liep een meisje met donkere krullen. Ze liep over de parkeerplaats en had grote verhalen. Alle andere mensen op de parkeerplaats keken naar haar. Opeens liep ze schreeuwend en lachend weg gooide een ring de lucht in met de mededeling: Voor de liefhebber!
Ik zag een man schuin voor mij iemand in elkaar gedoken staan en ik liep daar op af. Toen ik voor hem ging staan zag ik dat het mijn vriend was!! Opeens realiseerde ik me dat hij dat meisje ten huwelijk had gevraagd en dat het zijn ex vriendin was! Ik voelde me boos en verdrietig maar wilde niet huilen. Ik vroeg mijn vriend rustig of hij al die tijd al diep in zijn hart van haar gehouden heeft. En hij zei ja. Hij moest zo huilen dat ik hem ging troosten terwijl ik me alsmaar verdrietiger voelde en mij realiseerde dat ik hem ( al die tijd al) kwijt was.

Is dit een betekenis dat ik bang ben hem te verliezen? Hij heeft geen contact meer met zijn ex en hij ziet of spreekt haar nooit meer. Ik weet niet zo goed wat ik van deze nachtmerrie moet denken of waar het vandaan komt. Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

11 jaar geleden

ik denk niet dat je bang bent hem te verliezen maar eerder bang bent dat hij zijn ex niet zal kunnen vergeten en gevoelens voor haar blijf houden. wwes eerlijk tegen je vriend en vertel hem je droom vraag hem dan of hij eerlijk andwoord wil geven of hij nogsteeds gevoelens voor zijn ex vriendin heeft hij begrijpt het vast wel