Achtervolgd door zwarte wolf

Melissa
10 jaar geleden

Hallo,

ik zoek al jarenlang wanhopig achter een verklaring van een telkens terugkerende droom.
Deze heb ik al van kleinsaf aan, zelfs als peuter want vreemd genoeg herinner ik me enorm véél van vroeger.

Ik ben in een bos en zie één paar gele ogen die me bekijken. Het komt tevoorschijn uit de schaduw en blijkt een pikzwarte wolf te zijn, hij kijkt me even aan en dan begin ik te lopen, hij achtervolgt me en ik blijf lopen.
Dan schiet ik wakker, maar niet met een beangstigend gevoel. Tijdens mijn droom heb ik ook niet het gevoel gehad dat ik schrik had, ik wist gewoon dat ik moest blijven lopen.

Iemand een idee wat dit kan betekenen?

Groetjes,
Meli

10 jaar geleden

Beste Melissa,

Ik vind dit een prachtige droom omdat de wolf staat voor het kwaad en aangezien je niet bang bent en weet wat je moet doen kan het kwaad je alleen maar volgen en kan je nooit echt benaderen of aanvallen etc.

Dennis PD

Melissa
10 jaar geleden

Hallo,

Dennis bedankt, maar ik voel me er niet echt mee gerust gesteld want ik heb hier nu op het forum ook al gelezen dat het een weerspiegeling van jezelf kan zijn.
Bijkomend is ook dat de droom soms varieert, de ene keer blijf ik lopen, de andere keer probeer ik zijn muil open te breken. Hij wil me bijten en ik pak zijn kaken vast en trek ze zo ver mogelijk uiteen.

Wat kan dit dan betekenen?

Groetjes,
Meli

10 jaar geleden

Hallo Melissa

Een bos kan staan voor je onbewuste, de vergeten herinneringen, gevoelens en kennis. Een wolf kan je wilde ik zijnm, je instincten.
Misschien worstel je met iets wat binnen in je zit. In sommige dromen loop je er voor weg, zodat hij je niet in kan halen.
Dat lijkt me een soort achtervolgingsdroom, dus je loop misschien weg voor bepaalde gevoelens.
Misschien staat de wolf ook voor je Schaduw. De negatieve kanten van je persoonlijkheid, Iedereen heeft die.
Soms probeer je je te verdedigen. Misschien worstel je met je negatieve kanten.

Om van en achtervolgingsdroom af te komen, kun je je misschien eens proberen om te draaien en vragen. Wie ben je en wat wil je?

Groetjes Wolkje

Andrea
7 jaar geleden

Halloo,
Ik ben sinds kort me gaan verdiepen in Dierentotems.
Iedereen zou volgens de oorspronkelijke Noord amerikaanse spiritualiteit
een soort van dierengeest bij zich dragen. Waar je van kan leren.
Je kan het ook zien als een archetypen.
Het kan mogelijk zijn dat jouw totemdier zich al heeft aangemeld.
Het zou de zwarte wolf kunen Andrews kan vinden, daar staat precies uitgelegd
hoe je dat kan uitvinden of dat misschien je toten dier is,
want zij kunnen namelijk herhaaldelijk zich tonen in dromen.
Want zij kiezen jou, en het idee erachter is dat zij je
heel wat kunnen leren. Als je ook wat met wolven toevallig hebt dan is de kans zeer waarschijnlijk.
Dat het heel interessant is als je meer over zwarte wolven leert.
Hier bij helpt het je ook om dingen van jezelf te leren ontdekken.
Natuurlijk als je er niet voor openstaat. :) Dan weet je het nog niet.

Het kan natuurlijk ook een andere betekenis hebben,
maar van de tips en verhalen die je bij je antwoord leest zul je waarschijnlijk zelf wel ontdekken
welke verklaring het beste bij jouw vraag past.

gülay
7 jaar geleden

hallo,

ik heb precies de zelfde droom maar hij komt op de onverwachtse plekken.
ik heb deze droom gekregen toen ik een jaar of 10 was en hij blijft me maar achterna gaan.
alleen hij valt mij ook aan. soms in een droom komt hij uit het niets en dan pakt hij mij bij me linkeroor en sleur me mee hij valt me altijd aan en altijd aan mij linkeroor en dan schrik wakker en ben ik helemaal bezweet en en voel ik aan mijn linkeroor en die brand dan en gloeit.

ik weet niet zo goed wat ik met deze droom moet. ik droom weleens vaker over dromen met een betekenis maar deze droom heb ik al jaren en ik ben er best well bang van op het moment als ik wakker schrik.
het is nu zelfs zo erg dat als ik naar de dierentuin gaat dat ik niet langs de wolven durft of als het op tv is dat ik het doorzap.

kan iemand mij helpen want ik vind het best wel vervelend.

groetjes,
Gülay

JeroenE
7 jaar geleden

Hallo

Ik heb allemaal bizarre dromen, maar dat boeit mij niet zo, omdat het teveel is om te onthouden..

Waar ik wel helemaal gek van word is dat ik deze situaties ook heb als ik even rustig ga zitten of als ik even op bed lig en mijn ogen dicht doe zonder te slapen.
Ik zie en hoor de hele tijd een soort van stroom, waar ik de laatste tijd gele ogen zie die mij aankijken.
Ook telkens dat er pijlen(boog) worden afgeschoten en dan weer een vrouw met een meer waarin de weerspiegeling van bomen is te zien..
Zo zag ik laatst iemand die een vuurpijl maakte... toen ik daar na keek kreeg ik een enorme energie knal door mijn lichaam.

Ik hoop dat iemand mij kan vertellen hoe je hier vanaf komt of wat het kan betekenen..

Groetjes,
Jeroen

Dexter
6 maanden geleden

Hoi heb nu voor de 2e x dezelfde gekke droom gehad binnen een paar maanden tijd en misschien kan me er iemand mee verder helpen: Het begint altijd in de zomer bij een uitje met vrienden boven op de berg en daar laat ik telkens het water van de water weer vrijkomen en dromen. Dan reageert iedereen er enthousiast en dan gaan we terug naar huis.Altijd als ik dan het huis afsluit met sleutel zie ik eerst 1 grote zwarte wolf met gele ogen en een gevoel van angst heb ik dan hij zit in de achter tuin naar me kijken.Afgelopen nacht had ik 2 telefoons waarmee ik ze fotografeert heb. Als ik dan naar boven loop om ook de ramen dicht te doen in de kamer van me zus, zit er dan me oom in de kamer.Dan zie ik van ui het raam telkens weer dezelfde witte grote wolfen die proberen omhoog te springen en ook heb ik een gevoel van angst.Als ze springen komen ze telkens tot een paar meter hoog voor het raam.Wat eigenlijk niet kan want dan praat je van de eerste verdieping hoog. Ook ziet het huis er net iets anders uit dan ik gewend ben. Bijvoorbeeld is een soort afdakje waar ze doorheen springen en ook dat kan natuurlijk niet. Ook is het zo dat het elke keer weer enorm begint met sneeuwen en ik hoor ze een geluid maken als ze aanvallen.

Zou me er mee iemand kunnen helpen?

6 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het zomeruitje staat voor ontspanning. Op de berg heb je het overzicht. Water staat voor emotie. Deze laat je zijn vrije beloop.

Bij de indianenstammen staat een wolf symbool voor een magisch krachtig dier. Magie en zwart staat voor onbewuste krachten, kennis of vaardigheden. De gele ogen is een spiegel van zijn instincten. Het lijkt erop, dat je bang bent om je leven een andere wending te geven. Je houdt meer van vastigheid, dan het avontuur aangaan. Maar door je angst los te laten kun je meer bereiken.

De telefoons staan voor communicatie. De uil staat voor wijsheid en de witte wolf voor zuivere instincten. Maar de wolven kunnen je niet bereiken, vanwege de angst dat overheerst. Het raam staat voor de visie naar de buitenwereld. Wat nu niet is, kan nog komen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 maanden geleden door Esme.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **   ** **   ** **   ** 
 **   ** ***  *** **   ** **   ** ** ** ** 
 **   ** **** **** **   ** **   ** ** ** ** 
 ********  ** *** ** **   ** **   ** ** ** ** 
 **   ** **   **  **  **  **  **  ** ** ** 
 **   ** **   **  ** **   ** **  ** ** ** 
 ********  **   **   ***    ***   *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht