Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

gillen

DaphneD
13 jaar geleden

Ik heb vannacht een hele raare droom gehad. Ik dacht dat ik wakker was want ik ben uit bed gegaan (dacht ik). Ik had pijn in mijn klieren en die werden na mijn gevoel ook steeds groter. Toen liep ik naar de spiegel van mijn slaapkamer en zag ik mijzelf in de spiegel en mijn klieren.nek werd steeds dikker. Ik werd niet lekker ik kreeg het benauwd, omdat ik dacht dat ik wakker was riep ik om mijn man ,mijn man zij wat is er. Ik moet naar het ziekenhuis kwam er nog uit , ik zag dat mijn man bezorgd werd en zij tegen hem breng me naar het ziekenhuis Ik riep help help help maar er kwam niks uit. Toen vol ik bewusteloo op de grond neer, 1 seconde later werd ik badend in het zweet echt wakker.

Daarna ben ik weer gaan slapen en liep ik in een warenhuis tegen een muur aan, ik wilde achter de muur kijken en ineens zat ik midden in een oorlog.
(Daar droom ik vaker over) en ineens werd ik uit het niets in mijn nek/klieren gebeten door een slang weer riep ik help help en weer kwam er niks uit.

Wat betekend dit?
Alvast bedankt!!!

DaphneD
13 jaar geleden

Vannacht weer dezelfde droom gehad, weet niemand wat het betekend? Ik had gelezen dat slangen iets over de dood/nieuws verrtellen.

13 jaar geleden

Slangen in een droom kan meerderen betekenisen hebben in de meeste gevallen is het een aankondiging van iets wat gaat gebeuren.
Maar gebeten worden door een slang staat voor beinvloeding van buitenaf.
Hou jij je bezig met dingen die met geesten te maken heeft of iemand anders in je omgeving en is er iets wat veranderd is bv.je gezondheid of dat alles meer tegen zit of iets dergelijks.

DaphneD
12 jaar geleden

Hey Dennis,

Bedankt voor je reactie. Geesten, ja ik zie geesten elke avond aan mijn bed. Maar ook overdag soms...ik zie dan een silhout van rook.
Ik weet van een paar dat het familie is. Maar er gebeuren ook rare dingen in huis, deuren die opengaan. Voetstappen, de klok wordt steeds terug gezet ( ik heb zo een wereld klok en 1 van de 3 wordt steeds terug gezet. Het gaat inderdaad niet zo lekker sinds mijn moeder 2, 5 jaar geleden overleden is. Mijn gezondheid maak ik me wel eens zorgen over, omdat ik 13 kiestes in mijn nek heb (zijn 2 jaar geleden gechecked en niet kwaadaardig bevonden) en mijn moeder aan kanker is overleden.

12 jaar geleden

Beste Daphne,
Ik kan mij goed voorstellen dat je ongerust bent over je gezondheid gezien de situatue want 13 cystes is niet niks en vooral niet als je een naaste verloren heb aan kanker.En zo te horen heb je aardig wat medebewoners maar aan de manier waarop je schrijft ben je volgens mij een vrij nuchter persoon en gastvrij.
Wat ik mij afvraag is of je ook last heb van die geesten en wat mij het meest aanspreekt is die klok die steeds teruggezet word.gebeurd dit elke dag of niet en waar staat die klok en het tijdstip waarop dit gebeurd zijn dingen die ik graag zou willen weten omdat dit gebeurt niet voor niets.
Dit geval komt bij mij over alsof er inderdaad een soort van oorlog tussen goede geesten en kwade geesten bij jou thuis afspeeld.
Mocht je behoefte hebben aan iemand om mee te praten of omdat je hulp wilt dan kan je bij mij altijd terecht.

Groetjes Dennis PD

DaphneD
12 jaar geleden

Hoi Dennis,

Nogmaals bedankt voor je hulp, wellicht kan je hier meer mee :

Ja ik ben een ontvankelijk persoon, voel dingen aan en kan sferen overnemen dus dat klopt wel. Vele hebben mij ook gezegd dat ik een "oude"ziel heb.
Heb ook vaak voorspellende dromen. Over de klok die wordt in het weekend sowieso teruggezet en als we op bezoek gaan (Ik heb het ook al een geprobeerd op te lossen door de battarijen op het zelfde moment te verwisselen, maar dat heeft ook niet geholpen) De klok geeft aan new york, amsterdam en tokyo en de klok wordt bij New York steeds 11 minuten terug gezet ( met 11 heb ik ook veel, geboren op 11-05, als ik naar de klok kijk waar dan ook is het 11:11 of 14:11, kijk ik naar de wasmachine is het nog 11 min. De klok staat in de woonkamer... Zo hebben mijn man en ik ook samen een man zonder gezicht gezien( met een hakbijl in zijn hand gezien). Op 1nacht dacht ik dat er inbrekers waren en scheen er door het sleutelgat een rood laser achtig licht. Ik dacht wat is dat nou???dat heb ik vast gedroomd en heb niks tegen mijn man gezegd, de volgende dag vroeg hij me of ik met een rode licht had zitten schijnen. Nu zie ik in de avond iemand (of meerdere personen, ijsberen langs mijn slaapkamer, je weet wel heen en weer lopen ( ik zie de schaduw aan de onderkant)maar wel aan de buitenkant van de deur.
Mijn man vindt het allemaal niks en ik heb ook gevraagd aan mijn familie niet te spoken als mijn man in de buurt is. Ze staan nu dan ook vaak een mijn kant van het bed en zwaaien dan alleen. Normaal krijg ik plaatjes door die heel snel gaan waardoor ik het niet altijd kan volgen wat ze bedoelen.
Ik ben er niet bang voor, omdat ik weet dat ik wordt beschermd,soms krijg ik wel een drukkend gevoel op mijn borst als dat gebeurd sluit ik me af en ga ik slapen.
Ik brand veel wierrook en vraag mensen die er niet horen weg te gaan en bid om bescherming voordat ik bijvoorbeeld contact leg met mijn moeder.

Mado
12 jaar geleden

Slangen: Een slang symboliseert iemands grootste vijand. hoe groter de slang, hoe groter de vijand.

Het vechten met een slang: het vechten met een slang betekent dat iemand met zijn vijand zal vechten. als hij hem overwint, betekent het dat hij de overwinning zal krijgen. als de slang van hem wint, zal hij verslagen worden.

Gebeten worden door een slang: Als iemand droomt dat een slang hem bijt, betekent het dat de vijand hem zal verwonden. de mate hiervan hangt van de beet van de slang af.

12 jaar geleden

Beste Daphne,
Ik kan met wat je zegt veel om het zo uit te drukken als elk woord wat je schrijft waar is ( niet dat ik dat niet geloof maar deze combinatie is erg zeldzaam)
Ten eerste lijken wij in bepaalde een beetje op elkaar ik heb ook een oude ziel ( een ziel die geboren is met geloof en die in contact staat met al het levende in de natuur). elf is een getal wat duid op extreme uitvoeren van geloof wat een van de trukjes is van het kwaad ( denk aan ney york 11 september)
Zowel rood als wit licht zijn goede kleuren.de betekenisen van rood is liefde,bescherming en strijd tussen goed en kwaad.het feit dat de plaatjes zo snel gaan is omdat deze komt van een anderen plaats waar de tijd langzamer loopt dan hier denk daarbij aan dat je een voor jou gevoel lange droom hebt maar dat als je wakker word dat je maar kort geslapen hebt. hetgene wat mado schrijft is niet geheel onjuist echter ter aanvulling de verwondingen zoals hij beschrijft zijn dingen die in de toekomst kunnen gebeuren maar geloof mij elke slang op 2 na zijn te verslaan.Wat betreft diegene met de hakbijl moet je dit onthouden blaffende honden bijten niet. echter in de uitvoer van je geloof doe niks meer dan wat nodig is voor je gevoel ( daarmee bedoel ik alleen je hart zonder inmening van je gedachtes).
Hopende dat alles een beetje duidelijker is en eerlijk gezegt dit is iets wat je moet zien en meemaken wil je dit geloven.

Dennis PD