Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn moeder pleegt zelfmoord

C
14 jaar geleden

Vannacht werd ik gillend en huilend wakker omdat mijn moeder in mijn droom zelfmoord wilde plegen. Ze liep naar buiten met een heel raar gezicht en ging voor de deur staan met een pistool tegen haar hoofd. Ik bleef aan haar arm trekken, maar ze wilde er niet mee ophouden. Toen de klap kwam werd ik wakker....

Omdat ik eerder een heftige droom over de dood heb gehad en tijdens diezelfde droom mijn oma is overleden dacht ik meteen dat er weer iemand dood zou zijn. Slapen lukte dus niet meer. Gelukkig heb ik mijn moeder gebeld vanochtend en die nam gewoon de telefoon op. Kan iemand me vertellen waarom ik zulke dingen droom? Kan het te maken hebben met mijn hormonen vanwege zwangerschap?

14 jaar geleden

Gosh dit is vrij lang geleden, dat ik voor iemand een droom "vertaalde" :P But leme give a try again.

Dat jij eerder droomde dat een persoon dood ging, kan inderdaad iets "voorspellends" geven of gewoon een melding zijn, dat deze persoon daadwerkelijk dood is. Maar, dit is vrijwel weinig het geval.

Ten eerste betekent dood in je droom vaak dat je iets nieuws gaat beginnen en dat iets anders, is afgerond. (Dit zal dus waarschijnlijk wijzen op je zwangerschap.)
En omdat het niet te stoppen was, neem ik aan, dat het al begonnen is. Dus hoogstwaarschijnlijk weer een verwijzing naar je kind.
Dromen over je moeder wijst naar een verzorgende deel van je persoonlijkheid. Moeders bieden veiligheid, comfort, leven, begeleiding en bescherming. Echter, is de "moord" wapen een pistool. Dit staat voor dat je een specifieke doelgerichte doel hebt. In je droom roept het een soort angst/verdriet op, waarschijnlijk ben je dus bang voor het nieuwe begin van je leven. Nog maals, dit zal weer kunnen verwijzen naar je kind.

Nog steeds, ik ben hier niet "perfect" in. Ik probeer zo veel mogelijk te helpen. Dus vertrouw er geen 100% op dat ik het precies goed heb. So, correct me if I'm wrong.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY