Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Hele vreemde dromen

D
15 jaar geleden

Hoi,

Ik droomde vannacht over iets heel vreemds.
Ik was eerst op me werk, plotseling kreeg ik ruzie met een collega, die zei dat het deze dag heel slecht zou gaan en ik er geen bal van zou kunnen (zomaar, dus zonder enige reden)
Ik was boos, trok mijn jas aan en ging in het café zitten naast het restaurant waar ik werk. Ik ging daar zitten wachten tot mijn baas zou komen en met me zou praten wat er aan de hand was. Die kwam maar niet, ineens kwam een vriendin van mij ook het restaurant uit (die in werkelijkheid daar NIET werkt). Ze trok ook haar jas aan en zij: ik sta achter je met alles.
We gingen naar buiten, INEENS was mijn vriendin een andere collega van mij, waar ik wel goed mee op kon schieten. We fietsten weg, een hele lange weg en er stond in het midden een soort rare windmolen, zonder die draai dingen eraan, het was een heeeele hoge paal met een grote kop en daarin zat een gat. Die kop die draaide naar beneden tot de grond en dan weer in zijn oude positie. Elke keer als die kop beneden kwam, kwam er veel wind en viel ik van me fiets af, ineens had ik geen stuur meer en reed ik de bosjes in.

Ineens was ik ergens anders, ik was in een huis waar alles goed beveiligd was, ramen waren heel dik waardoor ze niet kapot gemaakt konden worden, er zaten schermen waardoor degene die buiten stond je niet kon zien, maar jij diegene wel. Ik zat daar met mensen, we hadden het hele huis afgesloten want er zou een gekke vrouw rondlopen die ons zou willen vermoorden ofzoiets. We zagen die vrouw, ze liep voor het glas en begon er dingen tegen aan te gooien, ze zag er normaal uit. Het raam ging niet kapot. Ineens liep de vrouw weg, en wij ontsnapten via een klein luikje in het huis, naar buiten. We renden een hele lange weg, ik kon ineens zo snel rennen dat ik een auto zelfs in kon halen.

Ineens stond ik er alleen voor, al die mensen met wie ik was, waren slecht. Ik had me verstopt bij een oud huisje langs de snelweg, langs die snelweg stonden bomen, het was een rechte weg. Ik ging achter het huis zitten, het was maar een klein huisje met veel rotzooi eromheen. Ineens kwam er een man en een vrouw, die man was eerst een vriend van mij, die vrouw kende ik niet en al die andere mensen waren weg. Ze liepen in hun tuintje en zochten mij, ik verstopte me steeds. Ineens lagen de man en de vrouw opelkaar en hadden sex, ik keek ernaar en ineens zag die man mij, ik rende weg, weer langs die lange weg, en toen was die droom ineens afgelopen.


-----------
De 2e droom die ik kreeg was ook raar. Ik was een poppetje in een computerspel, je moest balletjes verzamelen om andere poppetjes neer te schieten, maar die andere poppetjes konden vuur afvuren. Dit moest je ontwijken maar ik kon er gewoon blijven staan zonder dat mijn levens opgingen. Ik had het level uit, en kwam in een zwembad. Ik had een soort zeemeerminnenpak aan,en was gewoon mens. Ik werd achtervolgt en onder water geduwd, het was allemaal heel vaag. Er was een glijbaan en ik had 1 vriendin ontmoet, ik was heletijd bang dat ik gevonden zou worden, en vermoord zou worden. Naast het zwembad stond een oud, donker huis, best groot. Er stonden veel planten om het buitenzwembad. Ik had al mijn vijanden verslagen en de droom was afgelopen.

-----

Kan iemand de betekenissen geven?
dankjewel alvast!

15 jaar geleden

Hoi D.

Ik denk als ik die droom zo lees, dat het tijd wordt om aan je zelf te werken, te laten zien wie je bent, waar je voor staat, je niet laat intimideren door anderen.
Vrienden in je droom zijn meestal schaduwen van je eigen ziel.Laat je niet meer als speel bal gebruiken zoals in het computer spel.

Groeten H@ns.

D
15 jaar geleden

Ik vind het zo vreemd want ik zeg altijd wel wat ik denk en waar ik voor sta, als iets me niet bevalt wat een vriendin doet zeg ik dat gewoon, ik vind het heel raar allemaal..

15 jaar geleden

Hoi D,
Het gaat in je droom om een vrouwelijke kant in jou, die nu nog opgesloten zit, die je nog niet helemaal kent. Om een ontvankelijke gave, waar je bang voor bent. Die ontvankelijke kant van jou, de vriendin, heeft voorspellende gaven - ze zegt zo maar hoe de dag zal gaan. Het is een behoefte in jou om die kant te leren kennen, vandaar dat je in het café bent. En het is je levenwerk om die kant te accepteren en er iets mee te doen. De wind, gesymboliseerd door de windmolen, brengt je die boodschap, want de beweging van de molen laat zien dat de top, het hoge, je bewustzijn, contact maakt met de aarde, je ontvankelijkheid.
Je verstopt je nu voor die kant en dat maakt dat je niet in je huis bent, dat je het contact met je lichaam verbreekt. Je hebt een sterke mannelijke kant ontwikkeld die je tegen je gevoeligheid afschermt. Maar je droom zegt je dat die twee kanten in jou nu samen moeten gaan komen, vandaar de seks tussen de man en de vrouw in je droom. Het is tijd om je intuïtie te gaan trainen en je daadkracht en je creativiteit te gaan gebruiken om die intuïtieve ontwikkeling te ondersteunen, in plaats van er voor weg te lopen.

D
15 jaar geleden

Hoi Dromencoach,
kunt u mij daar meer over vertellen? Heeft dit te maken met paranormale gaven o.i.d.?
Ik ga iniedergeval rond 10 januari naar een paranormale beurs, zou dit goed zijn en zou ik daar over mijn dromen kunnen praten? Heb ook vaak voorspellende dromen, dingen die ik droom gebeuren dezelfde dag, maar dan met andere dingen. Een voorbeeld:
Ik droomde dat ik in mijn school stond, in de lobby, dat ik in een vierkante kubus van glas stond en dat er een docent voorbij liep met een groene container, een andere vrouwelijke docent liep ook langs en die zei Hallo tegen de docent met de groene container. Mijn ex maakte het toen uit en zei dat hij me niet meer leuk vond. De volgende dag was ik echt op school, stond ik bij ramen, kwam me ex naar me toe, vertelde precies hetzelfde als in mijn droom en die 2 docenten kwamen langs. In mijn droom droomde ik ook dat er werd gezegd dat hij over een paar maanden of jaar, mij weer leuk zou vinden. En u kunt het al raden, dit jaar (ja eigenlijk 2008) kreeg ik te horen dat hij er spijt van had dat hij het toen uit had gemaakt en er eigenlijk geen reden voor had om het uit te maken.

15 jaar geleden

Ja, dit is precies wat ik bedoel. Je hebt voorspellende dromen, dromen waarvan je merkt dat ze gaan over iets dat nog moet komen. Die dromen heb je altijd al gehad, maar voor een klein kind is het hartstikke eng om zo te dromen. Want die denkt dat het zijn schuld is als hij zijn dromen de volgende dag in het echt ziet gebeuren. Hij is te jong om erover te kunnen praten en zijn ouders snappen er niets van. Zo wordt het schuldgevoel over het uitkomen van die dromen in de beleving van zo'n kind gekoppeld aan 'niet begrepen worden'. Het kind ontwikkelt een sterke 'mannelijke' energie, die de dromen tegenhoudt. Maar die mannelijke energie zorgt later in je leven voor allerlei problemen, innerlijke conflicten. Niet begrepen worden triggert nog steeds de afweerreactie op het hebben van voorspellende dromen, want in de beleving van dat kind horen die twee dingen samen. Je herkent misschien van jezelf dat je een sterk rechtvaardigheidsgevoel hebt, maar soms iets te snel op de barricades staat als mensen jou verkeerd begrijpen. Dat soort patronen zijn een reflectie van je eigen innerlijke strijd. Het is dus zaak voor je om jouw sensitieve kant en je mannelijke kant te laten samenwerken, in plaats van met elkaar te laten strijden.

Ik weet niet of je op de paranormaalbeurs mensen ontmoet die dit soort dromen hebben. Ik heb ze zelf ook - ik droom bijna elke dag wat er de komende dag gaat gebeuren. Op dit moment komen er allemaal mensen op mijn pad die precies hetzelfde hebben. Het is geen toeval, denk ik. Mocht je meer willen weten, stuur me dan even een berichtje. Dat kan via de mail - het adres vind je via deze link (vanwege spam wil ik het niet op de site zetten).

[www.emailprive.eu]