Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vermoord worden door broer

danielle
15 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb vannacht 3 x gedroomd dat mijn broer me wilde vermoorden. In de eerste droom heeft hij mijn andere broertje vermoort in de 2e lukt het mij om hem e vermoorden en hij stond daaena weer op. En in de laatste heeft hij mij vermoord..

Wat kan dit betekenen?

Groetjes Danielle

15 jaar geleden

Hoi Danielle.

De moordenaar verschijnt in onze dromen en dood wat wij liefhebben, soms zelfs onszelf. De moordenaar vermoordt daarbij ons gevoel en belemmert onze vooruitgang in het leven. De moord in de droom is het symbool voor het abrupte einde van iets en de aankondiging van een probleemsituatie waarin wij of onze geliefden terecht zullen komen. Zijn we zelf in de droom een moordenaar dan hebben we in het waakbestaan te maken met gevoelens van haat, wraak en overdreven macht. Vaak ligt er een verdrongen complex aan ten grondslag.

De drie is al eeuwenlang een heilig getal en staat meestal symbool voor de heilige drie-eenheid, de geest en onze creativiteit.

De broer is in de droom meer het symbool voor broederlijkheid dan voor een echte broer.

Deze droom gaat over je zelf je staat voor een gebeurtenis wat belangrijk voor jou kan zijn en drijgt te mislukkn als je niet oplet. Drede droom.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Groten H@ns.