Nachtmerrie getuige van moord

AlishaBe
3 weken geleden

Ik had een hele rare droom.. het was met 5 andere individuen die in mijn droom mijn vrienden waren. In het echt ken ik deze mensen niet. 1 van de 5 is in de droom dan ook mijn relatie. We zijn in een soort studentenhuis en we zijn met z’n allen op 1 kamer. Op de heenweg kwam ik een man tegen die mij de weg vroeg. Diezelfde man komt ineens met 4 andere mannen de kamer inlopen. Ze zetten op de 5 vrienden een pistool op het hoofd. Ik ben natuurlijk heel bang op dat moment. In nog geen seconden halen ze hun trekker over. Snap niet waarom ik gespaard werd?? Ik werd in paniek wakker en kwam erachter dat het maar een droom was maar dit was een hele nare. Sowieso heb ik hele realistische dromen en vaak slaapverlammingen.

Ik zou graag weten wat de droom betekent.

Groetjes alisha

Alishabe
2 weken geleden

Ik heb dezelfde droom weer gehad.. ik ben erg bang want wanneer ik wakker word voel ik me ineens heel onveilig in mijn huis..

Graag zou ik willen weten wat deze droom betekent en hoop dat ik gerust gesteld kan worden..

Mvg alisha

2 weken geleden

Het is alsof je in de droom met de anderen geen groep vormt. 5 Andere individuen is ieder voor zich. Het lijkt alsof er momenteel momenten van eenzaamheid ervaren wordt. Met één heb je in je droom een relatie. Daarmee heb je de behoefte om houvast van iemand te hebben.

Iedereen op één kamer is de privacy hebben die je graag wilt. Aan de ene kant wil je samen met mensen zijn, maar het ander moment wil je je ook graag terug trekken. Vooral de mannen zitten je in de weg.

Een pistool staat symbool voor kritiek uiten. Schieten op scherp. Je bent niet goed in kritiek ontvangen. Je vat het dan verkeerd op en kan hiervan onzeker raken.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********    ** **     ********  ******** 
  **      ** **  **  **   ** **  ** 
  **      ** **  **  **   **   **  
  **      ** **  **  ********   **  
  **   **  ** ********* **      **   
  **   **  **    **  **      **   
  **   ******     **  **      **   

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht