aangevallen door een soort krokodil/zeehond

3 maanden geleden

Beste iedereen,

Zojuist ben ik wakker geworden door een nachtmerrie. Deze droom begon eerst heel rustig en mooi. Ik was met een groep vrienden (mensen die ik in t dagelijks leven niet ken) en waren op een soort tropisch eiland aan t survivallen. Toen tegen de avond kwam er een soort zeehondachtig diertje naar mij toe en speelde en knuffelde eigenlijk als een hond. Ik zorgde voor het beestje en alles ging goed. De tweede nacht was ik er ineens met mijn moeder, het beestje was weer weggegaan, maar een ander kwam terug, een agressievere versie. Deze leek op een mix van zeehond en krokodil. Toen ik ging slapen op de bank in een slaapzak lag het beest naast me op de grond, het veranderde volledig in een krokodil en viel me aan. Ik kon alleen nog wegdraaien. Mijn moeder kon hem op een of andere manier afleiden en we hebben m toen naar buiten gekregen. Op dit punt werd ik wakker.

Ik begrijp niets van deze droom en lig er nu nog wakker over van angst. Kan iemand mij hier verder mee helpen?

Groetjes,
Larissa

Ebeline
3 maanden geleden

Tropisch eiland/survivallen: eenzaamheid ,isolatie, gestrand voelen in het leven. Verdragen van een moeilijke situatie, mislukkingen, schaamte. Gedoe in een relatie.

De groep mensen kan voor groepsdruk staan. Dromen over onbekende mensen kan je aarzeling, onzekerheid of instabiliteit in het wakkere leven symboliseren.

Wanneer er een zeehond en hond in je droom voorkomt, dan staat dit voor je speelsheid.

Het betekent ook dat jij iets uit verschillende hoeken kunt bekijken.
Verborgen talenten of eigenschappen waar je meer mee mag doen.

De zeehond staat symbool voor geluk, trouwe vrienden, zekerheid in de liefde
bescherming en spiritueel begrip/intuïtie.

Je zorgt voor het beestje en alles gaat goed dwz je schenkt aandacht aan bovengenoemde waardoor je in evenwicht komt te staan en het goed gaat met je.


Bank en slaapzak staan niet alleen voor de behoefte aan warmte en bescherming maar ook het verlangen om je onderbewuste te ontdekken.

De krokodil staat symbool voor verschillende aspecten. Je spirituele bewustzijn wat je mogelijk onderdrukt. Dus controle loslaten om spiritueel te groeien. Maar het kan ook zíjn dat je tekens van gevaar negeert waar je intuïtie je voor probeert te waarschuwen, dat er iemand in je omgeving is die valse raad geeft ,het niet met je meent waardoor je in de moeilijkheden komt.

Je moeder staat symbool voor bescherming,veiligheid en begeleiding. Dus kwesties wat je in het echte leven zelf niet zo goed weet op te lossen

3 maanden geleden

Wow daar zit veel meer achter dan ik dacht. Ik sta wel mega onder druk nu door de studentenvereniging en heb meer dingen waarmee ik deal wat best wel matcht met wat je hierboven uitlegt. Heb je misschien een advies voor me wat ik nu kan doen mbt spiritualiteit en het onder druk staan door anderen? Merk dat het best wel m'n ogen opent en het wordt met deze uitleg een stuk duidelijker wat er bedoeld wordt in mijn droom. Ik weet nog niet welk gevaar er op de loer ligt of wie niet het beste met me voor heeft, maar ik heb wel een voorgevoel dat ik weet uit welke hoek het kan komen.

Ebeline
3 maanden geleden

Wat is je afkomst als ik vragen mag?
Niet toevallig iets van Surinaams bloed in je?

Tips voor spiritualiteit en onder druk staan door anderen?

Belangrijk is dat je met jezelf in contact gaat leren staan. Dit kun je bereiken door de stilte in jezelf op te zoeken dmv meditatie. Kijk even wat voor jou het prettigst aanvoelt. Op YouTube heb je talloze meditatie filmpjes/muziek waardoor je even helemaal zen word. Voor de één is het joga, voor de ander weer wat anders.

Door de stilte in jezelf op te zoeken ga je meer in tune staan met je hogere zelf/intuïtie. De I am methode is ook een doeltreffende methode.
(I am academy/ inlogcode =gratis)

Je intuïtie is het stemmetje in je hoofd die je zegt om iets niet te doen maar vaak weggewuifd word door je ratio.
Je intuïtie is je onderbuikgevoel waar je vaak de vinger niet op kan leggen maar eindstand blijkt het wel te kloppen.

Ik zou zeggen verdiep je eens in de kwestie intuïtie wat dat is.
Als je eenmaal bewust word van je intuïtie en je daardoor laat leiden dan is de kans minder groot dat je bezwijkt onder groepsdruk of druk van buitenaf omdat je voor jezelf durft te kiezen.

2 maanden geleden

Ik ben zo goed als 100% Nederlandse, met een achtste Tsjechisch bloed in mij, maar dus geen Surinaams bloed zover ik weet. Bedankt voor de tips die je geeft, ik doe zelf wel vaak een meditatie voor ik ga slapen zodat ik rustig in kan slapen en heel soms overdag. De I am methode zal ik gaan uitzoeken! Ook wil ik mij inderdaad meer gaan verdiepen in mijn intuïtie en spiritualiteit, ik merk dat het de laatste tijd steeds meer opkomt bij me dus wellicht wel een goed idee om dat verder uit te zoeken.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ******  ******** **  ** **    
 **  ** **  ** **  ** ***  ** **    
 **    **      **  **** ** **    
 **    **      **   ** ** ** **    
 **    **     **   ** **** **    
 **  ** **  **  **   **  *** **    
 ******  ******   **   **  ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht