Neergestoken worden, tijger en huisdieren

Merel
6 maanden geleden

Ik droomde dat er al een aantal mensen waren neergestoken in een bepaalde straat. Ik moest door die straat lopen en toen kwamen de daders ook achter mij aan. Het waren twee jongens op twee fietsen en een meisje zat achterop. Ik ben uiteindelijk thuis gekomen, zonder gewond te zijn (ik weet niet hoe). Thuis ben ik op de bank gaan zitten met de achterdeur open en er kwam een tijger binnen. In mijn nachtmerrie dacht ik dit is mij 1x eerder gebeurd. Maar de tijger viel niet aan, hij kwam buurten en was wel heel speels en daarbij kon die wat heftig zijn. Ik was bang dat hij mijn honden zou op eten, dus deed die naar buiten. Toen heb ik de achterdeur en tussendeur dichtgedaan en ben ik naar boven gegaan. Vervolgens werd ik wakker. Wat betekent dit?

6 maanden geleden

Mensen die neergeschoten worden zijn doelwitten geworden van de confrontaties die ze zijn aangegaan. Wensen en dromen konden zij niet realiseren. Het kan niet altijd over rozen gaan. De ene keer slaagt of verliest men. Dat jij niet gewond bent is door een goede voorbereiding, wat het halve werk is, dat in je zit. De tijger in deze droomt symboliseert vrouwelijke sensualiteit en verleiding (speels).

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  **   ** **   ** **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** ***  *** **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **** **** **   ** 
 ********* **   ** ** ** ** ** *** ** **   ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **   **  **  ** 
 **   ** **   ** ** ** ** **   **  ** **  
 **   ** ********  *** ***  **   **   ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht