Heel veel nachtmerries

Nachtbraker
2 weken geleden

Goeiemorgen,
Vannacht was het weer zo ver, een nachtmerrie.
Ik hoop eigenlijk dat jullie me hier bij kunnen helpen. Ik heb meerdere keren per week een nachtmerrie of enge droom. Ik droom vaak dat ik in een oorlog zit. En dat ik moet schieten op mensen en zij op mij. Dit komt ook voor in verschillende settings. Ook droom ik vaak dat ik ontvoerd ben of word vast gehouden door mensen. Zoals vannacht werd ik ontvoerd door mensen die heel rijk waren en ik met nog wat andere menden fie ontvoerd waren , werden vernederd en moesten doen wat hun wouden anders werd je vermoord. En zo heb ik nog heel veel dromen. Ik schrijf ze wel eens op. Maar t is nu zo vaak zulke dromen dat ik het niet meer bij houd. Maar toch vind ik het vervelend. Weten jullie wat dit betekend en eventueel aan kan doen.

2 weken geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een nachtmerrie komt voort uit stress. Oorlog in je droom is een innerlijke strijd. Schieten staat voor kritiek uiten. Ontvoeren betekent dat je geen controle hebt over de situatie. Het is belangrijk om je emoties te herkennen en te accepteren. Dan leer je los laten en loopt het emmertje niet snel over.

Groetjes Esme [www.facebook.com]

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **  **  *******  **   ** 
 **  **  **   ** ***  ** **   ** ** ** ** 
 ** **  **   ** **** ** **     ** ** ** 
 *****   **   ** ** ** ** ********  ** ** ** 
 ** **  **   ** ** **** **   ** ** ** ** 
 **  **  **   ** **  *** **   ** ** ** ** 
 **  **  *******  **  **  *******  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht