Geweld

4 weken geleden

Ik droom dat ik in een vreemd huis ben. Een kennis (die ik niet ken in het echt). Komt binnen.
Ze blijkt vreemd te gaan. Met een vage man.
Haar man komt binnen en slaat de boel kort en klein.
Ik ga sussen. Uiteindelijk vertrek ik met de kennis naar een restaurant in het bos.
Na een tijdje hoor ik een auto. Ik ga kijken en het is haar man. De kennis en de man zitten in het restaurant als ik in de bosjes de man zie komen waar ze mee vreemd ging.
Hij heeft een flinke hoofdwond. Hij zegt dat de man dat heeft gedaan. Hij liet hem voor dood in het huis achter. Ik sluip stiekem weg. Ga hem helpen. Ik zie geen bloed. Ik verstop me achter een muur met de man samen. Hij heeft een kortingsbon in zijn handen om in het restaurant te gaan eten. Achter de muur wachten we tot de man en vrouw in de auto stappen.
Dan wordt ik wakker!

4 weken geleden

De kennis die in je droom manifesteert is een deel van jezelf. Er is een behoefte in vrijheid in doen en laten, maar voor je gevoel houdt je omgeving het tegen. Het restaurant staat voor voeding. Het gaat hier om geestelijke voeding. Het bos is een plek van vernieuwing en vergankelijkheid. De auto staat voor mobiliteit. Gaan en staan waar je wil. De hoofdwond is een symbool van pijn, leed en woede. Voor dood laten is passief handelen en overgave. Je verbergen is je verbergen achter een masker en eigenlijk niet uitkomen voor je gevoel. De kortingsbon wordt gezien als goedkoop. De man en vrouw willen hun eigen pad kiezen.

Groetjes Esme [www.facebook.com]1 keer bewerkt. De laatste keer was 4 weken geleden door Esme.

4 weken geleden

Dankjewel voor de uitleg!

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  ** **  ** **   ** **   ** 
    ** ***  ** ***  ** **   ** **   ** 
    ** **** ** **** ** **   ** **   ** 
    ** ** ** ** ** ** ** **   ** ********* 
 **  ** ** **** ** **** **   ** **   ** 
 **  ** **  *** **  *** **   ** **   ** 
 ******  **  ** **  **  *******  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht