Missie

LilyBlue
9 maanden geleden

Ik droom de laatste tijd erg vaak over dat ik midden in een missie zit en deze moet volbrengen. Het is mij helaas nooit precies duidelijk wat ik moet volbrengen in deze missie. Het enige wat ik weet is dat deze droom altijd echt heel spannend en actief is! Dit vind ik er wel leuk aan.
Maar!.. om een of andere manier haal ik de missie nooit en verlies ik altijd in deze missie. Deze droom kan zelf eindigen hierdoor tot een verschikkelijke nachtmerrie waarbij ik dierbare verlies en daarin machteloos sta.
Deze droom gebeurd me de laatste tijd te vaak, dat ik nu wil uitzoeken wat dit betekend. (P.s. elke droom is steeds weer een compleet andere missie). Heeft iemand hier een idee wat dit zou kunnen betekenen?

LilyBlue
9 maanden geleden

Zojuist weer een Spannende, coole droom gehad over dat ik in een missie zit en moet behalen... Maar helaas weer net niet kunnen volbrengen. Wat betekend dit toch?! Gelukkig zijn er dit keer geen dierbare verloren.

Het is altijd een stoere, spannende droom... maar ik wordt toch steeds wakker met het gevoeld dat ik heb gefaald.

9 maanden geleden

Ik kan alleen dromen uitleggen waar emotie/gevoel, sfeer, plekken en personen in voor komen. Want elke facet heeft zijn symboliek. Een missie op zich kan van alles in de droom betekenen. Het kan gaan om dat je een heldendaad ambieert, je in het diepe wordt gegooid, faalangst, gericht om doelen te halen maar niet wilt lukken, uiting van stress. Noem maar op. Schrijf je droom dan op zoals het was. Daar kan ik meer mee.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  *******  *******  **    ******** 
 **  ** **   ** **   ** **    **    
 **        ** **     **    **    
 **     *******  ********  **    ******  
 **        ** **   ** **    **    
 **  ** **   ** **   ** **    **    
 ******  *******  *******  ******** **    

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht