Dood vriend, oma en tante

Romy
Vorig jaar

Mijn Oma zakte ineens in elkaar en ging bijna dood en ik wilde iedereen roepen maar ik kon niet schreeuwen en toen veranderde oma Annie in mijn vriend Dave en ging Dave bijna dood en moest ik heel hard huilen. Uiteindelijk was Dave in die droom nog niet dood maar lag hij in het ziekenhuis. Daar was toen tante Leonie ook in het ziekenhuis en eerst was ik zo boos dat zij ook dood ging maar toen dacht ik nee ik moet denken in positiviteit. Maar uiteindelijk zei tante Leonie: als je van me houdt dan is het goed zo. Maar ik was zo overstuur. En toen ik terug wilde rijden vanuit het ziekenhuis toen viel er een auto vanuit de lucht die ik maar net kon ontwijken..

Vorig jaar

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******  **  **  *******  ********  **   ** 
 **   ** **  **  **   ** **   ** ** ** ** 
 **     ** **  **   ** **   ** ** ** ** 
 ********  *****   ******** **   ** ** ** ** 
 **   ** ** **      ** **   ** ** ** ** 
 **   ** **  **  **   ** **   ** ** ** ** 
 *******  **  **  *******  ********  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht