Gekwetst en wakker schrikken, fysieke pijn ervaren.

i
Vorig jaar

Hele nare droom gehad, Begon leuk ik ontmoette iemand die ik heel graag zou willen ontmoeten, zien, spreken. We raakten aan de praat, gewone vragen, tot hij plotseling zulke lelijke woorden verwensingen, vloek, alles , als antwoord op een hele normale vraag, heel neer buigend, voelde als, wie denk jij nou te zijn,?, wat dacht jij nou voor indruk te maken ?, echt zo vernederend , weet nog dat ik zelf zei : ach joh stik er ook in, me om draaide, opstond weg liep en mijn tranen begonnen te stromen, piepklein voelde ik me totaal kapot, elk woord wat hij daarna nog zei, riep, voelde als een klap, fysieke pijn, die woorden kwamen hard binnen. schrok wakker in paar seconden kon me even helemaal niet bewegen, hele nare ervaring vervolgens omgedraaid in bed en weer in een verder droomloze slaap gevallen. Wat kan dit zijn ?.

Vorig jaar

Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

i
Vorig jaar

Heel erg bedankt, dat je dit voor mij wilt doen. Fijne avond

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het kan zijn, dat een ruzie niet uitgepraat is en blijft de situatie onbewust in je hoofd zitten. Degene die je graag wilde zien is een spiegelbeeld van jezelf in de droom. Je bent gekwetst, omdat je niet kan geloven dat dit bij deze persoon zou gebeuren. De fysieke pijn staat symboliek voor geestelijke pijn. Geestelijke pijn kan overgaan in fysieke pijn of andere lichamelijke klachten. Het hele lichaam kan erop reageren. Stress bijvoorbeeld, kan huiduitslag geven, zoals netelroos.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **     ******** ********  ****** 
  **   **  **  **      **   **  ** 
  **   **  **  **      **   **    
  **   **  **  ******    **   **    
  **   ********* **      **   **    
  **      **  **      **   **  ** 
  **      **  **      **   ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht