Slapen wil ik niet meer...

Quinty
4 maanden geleden

In mijn droom word ik ontvoerd, gedrogeerd, vervolgens vastgebonden aan een stoel en gemarteld. Ze snijden mn polsen en enkels open, ze geven me zweepslagen op mijn rug en ik krijg eens in de twee dagen te eten. Het is een donkere ruimte. De droom lijkt zo lang te duren.. In mijn droom gaat het om weken tijd. Wanneer ze me vrijlaten, gooien ze me halfnaakt uit een rijdende auto, dwars door het raam van een supermarkt heen.

Elke nacht droom ik hetzelfde, alleen word het steeds erger. Ik word met pijn wakker, alsof het helemaal geen droom is.

Nanaa
4 maanden geleden

Denk je dat het te maken heeft met iets waar je in het dagelijks leven tegen aanloopt? Heb je ooit iets traumatische meegemaakt dat zich nu in een droom gaat vormen? Wanneer zijn je dromen begonnen? Is daarvoor iets toen misschien gebeurd?

Nicholas
4 maanden geleden

Dat klinkt vervelend. Vang je misschien iets op wat bij een ander vandaan komt? Dan is dit het verkeerde forum. Helaas weet ik in dat geval geen betrouwbare link voor je. Wat misschien een check is of je eigen onderbewuste zo’n sterke boodschap stuurt: probeer eens op een heel andere plek te slapen (bij vrienden/ familie) en kijk of je het dan ook droomt. Niet meer slapen houd je niet lang vol en geeft ernstige lichamelijke en geestelijke problemen. Ga in dat geval zeker naar je huisarts.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  ** ******** ******** **   ** 
    ** ***  ** **    **    **   ** 
    ** **** ** **    **    **   ** 
    ** ** ** ** ******  ******  **   ** 
 **  ** ** **** **    **    **   ** 
 **  ** **  *** **    **    **   ** 
 ******  **  ** **    **     ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht