Beschoten worden

Sharon
5 maanden geleden

Zat met mijn gezin in de auto als bijrijdster en deed de deur open met een schreeuw en hand beweging naar een witte Mercedes wie asociaal voorbij reed. Toen ik weer in de auto zat kwam er een scooter aan en begon te schieten op ons. Ik voelde echt dat ik geraakt werd. Rijden!! Zei ik tegen mijn vriend, achterom kijkend of mijn zoontje in de maxicosi nog leeft, ik hoop van wel. Ik zie geen gaten maar het is muisstil.
Rijdend naar het ziekenhuis, of toch politiebureau? Twijfels want we worden vast ook opgewacht door de witte Mercedes.. en toen was ik wakker, met het leek wel een baksteen in mijn buik en paniek..

5 maanden geleden

Als bijrijder laat je je leiden door een ander. Waarschijnlijk is de bestuurder je man. De witte Mercedes is de maatschappij, waar je je soms aan kunt storen. Schieten staat voor kritiek uiten. Hier wordt je door geraakt. Je zoontje staat symbool voor je zwakke punt. Het ziekenhuis staat voor zelfzorg en de politie voor innerlijk gezag.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** ********  ********  ******** 
 **  **  **   ** **   ** **   ** **   ** 
 ** **  **   ** **   ** **   ** **   ** 
 *****   **   ** ********  **   ** **   ** 
 ** **  **   ** **     **   ** **   ** 
 **  **  **   ** **     **   ** **   ** 
 **  **  *******  **     ********  ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht