Enge droom

Loïs
Vorig jaar

Vannacht droomde ik dat er een reuze gans/lepelaar (grote snavel) mijn privé telefoon uit mijn handen afpakte. En daarna ook mijn werk telefoon. Ik was eerst beduusd, maar werd toen boos en pakte beide telefoons terug. Ik ging vluchten voor de gans/lepelaar en verstopte me.

Daarna was er een jonge vrouw waar ik me door bedreigd voelde. Ik ging haar vast binden en vroeg mijn zus om advies. Ze zei dat ik het touw niet te strak moet aantrekken, er moet wat ruimte over blijven. Dat deed ik, maar daardoor kon de jonge vrouw ontsnappen. Achteraf gezien voelde zij als een onderdeel van mij..

Daarna kwam mijn ex vriend op bezoek en ik had een taart voor hem gebakken die hij met smaak op at.

Vorig jaar

De telefoon staat voor communicatie. Deze wordt onderschept. De lepelaar staat al sinds de middeleeuwen symbool voor kwaadspreker, omdat hij zijn snavel door de bagger haalt. Er hangen praatjes in de lucht. Dit wil je niet. Je wordt in je privacy aangetast en hier schaam je je voor. Maar misschien maak je je wel druk om niets. De taart is als een troost. Je kan te streng zijn voor jezelf. Zelfs je ex mag je nog graag.

Loïs
Vorig jaar

Fijn :-) precies een peptalk die ik nu nodig heb. Ik voel dat het klopt. Dankjewel.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **   ** **  ** ********     ** 
 ** ** **  **  **  **  **  **   **    ** 
 ** ** **  ** **  ** **  **   **    ** 
 ** ** **   ***   *****   ********     ** 
 ** ** **  ** **  ** **  **     **  ** 
 ** ** **  **  **  **  **  **     **  ** 
 *** ***  **   ** **  ** **     ****** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht