Inbraak

Lendo
8 maanden geleden

Beste,
Ik ga vaker gaan slapen bij mijn oma en eergisteren hebben ik en mijn oma gezien dat er een van onze sensorlampjes (lampjes die aangaan snachts wanneer er beweging te zien is, meestal tegen de dieven) kapot was. We lieten onze buurman die elektricien is kijken en die zei dat iemand dat had uitgetrokken. Maar mijn oma heeft rond heel haar grondgebied hekkens staan, je kan er niet zomaar door of je moet er al overklommen
Dit was dus nog niet mijn droom, hier komt de droom die ik die nacht droomde.
Ik zat met mijn oma naar Tv te kijken op de bovenverdieping en ik zag iemand met een bivakmuts en zaklamp op ons dak lopen. Ik kon hem goed zien door het raam en ik riep oma kijk een dief ik meen het waarop zei antwoorde haha stop met die grapjes. toen zei ik nee serieus kijk en dan keek ze en vloog ze in paniek. Ik vroeg voor haar telefoon om mijn vader te bellen die ze na 10 keer aandringen aan mij gaf. Ik typte de toegangscode in maar die bleef zeggen foute code. ik was super bang en gefrustreerd omdat de code niet werkte. Uiteindelijk werktte de code en hoorde ik de dieven de ramen kapotmaken. Toen was men droom gedaan.
Ik heb de volgende dag bijna dezelfde droom gehad
Weeral zag ik mensen op mijn oma haar tuin lopen toen we naar tv keken maar deze keer waren het er 2 een jongen en een rare vrouw, beetje marginaal met rood haar. Ze klopten aan de deur en mijn oma ging ze binnenlaten en ik zei stop maar ze liep al naar de deur. Ik liep vlug de trap op en het meisje liep achter mij op de trap en de man paktte mijn oma. Ik sprong op bed en zei sprong op mij. Ik weet niet waarom maar toen begon ze haar benen rond mij te wikkelen (lief bedoeld) en begon ze mij te knuffelen. Terwijl dat gebeurde zag ik mijn oma met de andere dief buiten vechten.
Toen wzs het gedaan
kan iemand mij zeggen wat deze dromen betekenen en of ze een link hebben?
Alvast bedankt

J.xx.dbs
8 maanden geleden

Je hebt deze droom wss gehad omdat je bang dat er inderdaad is ingebroken, en dat je bang bent dat er iets met je oma zou gebeuren.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     **  ** ********  **  ** ******** 
 **  **  ** **  **   ** **  **  **    
 **  **   ****  **   ** ** **  **    
 **  **   **   **   ** *****   ******  
 *********   **   **   ** ** **  **    
    **   **   **   ** **  **  **    
    **   **   ********  **  ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht