geschoten

onderduiker
8 maanden geleden

goedenavond,

ik had vanmorgen een droom die zo echt leek en zo heftig was. maar ok begrijp niet wat het betekendt.
het ging als volgd... Ik wad ergens waar leek dat er oorlog uitbrak, veel slrchte situaties kreeg ik voot me van wreedheden waar mensen toe in staat zijn. vervolgens hoorde ik schoten. ik was met me dochter en we gingen in een auto onderduiken. doen we de auto open zat daar al ren paar mensen in. we stapten in de auto en ik voelde de dreiging dichterbij komen. ik wilde uit de auto vluchten maar er werd mij door de anderen gezegd nee blijf hier, we zijn hoer veilig we doen niks dus hun gaan ook niks doen. Vervolgens werd de auto deur open gedaan en werden we doorzeefd met kogels. het gekke was dat ik de kogels mijn lichaam voelde penetreren, maar ik was volledig bij bewustzijn. en ik dacht hoe kunnen mensen zo zijn. nou toen ze weg waren stond ik op nam mijn dochter mee en gingen we op zoek naar mijn oom. die is in het echt een dokters assistent. we vonden hem in een ander deel waar het veel rustiger was en de mensen minder grimmig. mijn dochter was geraakt in der hoofd maar had geen wond.ze liep naast me en toen we mijn oom vonden zittend tussen de mensen was ze verdwenen. ik wilde me mond open doen om hem(mijn oom) te vertellen dat ik gewond ben. valt er een kogel die mij in de kaak heeft geraakt in mijn mond. Ik haalde het uit mijn mond en hij nam het aan en begon erop te fluiten. hoe ik wilde praten was hij bezig om stoffen uit te snijden om mijn schotwonden te dichtten. en ik zei hem waarom gebruikt u stof. en hij antwoordde je maakt je druk om de stof terwijl je zoveel wonden hebt, waarom?
kunt u mij misschien uitleggen wat deze droom betekent en/ of wat het me duidelijk wilt maken.

8 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je dochter is de spiegel van jouw en zijn je zwakke eigenschappen, zoals verlegenheid, impulsiviteit, eenzaamheid, kwetsbaarheid enzovoort. De auto is als een jas om je heen. Hierin schuil je. De oorlog zijn de negatieve kanten van de maatschappij. De kogels is het uiten van kritiek. Dit kun je redelijk aan. De oom is je wijze en zorgzame steun. De eigenschappen van je dochter zijn nu niet meer van toepassing. Daarom is ze weg uit je droom. De schotwonden in je mond is het opvangen van kritiek. De stoffen zijn als een sluier. Je weet de irritatie van kritiek goed te verhullen.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **   ** ********  ******** 
 ** **  **  **  **  **  **   ** **  ** 
  ****   ** **   ** **  **   **   **  
  **    ***    ***   **   **   **  
  **    ** **   ** **  **   **  **   
  **   **  **  **  **  **   **  **   
  **   **   ** **   ** ********   **   

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht